LvG: Mourinhóval unalmasabban játszik a United

A Manchester United korábbi menedzsere, Louis van Gaal szerint a klub egyre unalmasabban játszik utódja, Jose Mourinho irányításával.


A holland menedzser azt is elmondta, sokkal inkább nézi a Manchester City-t, mint annak városi riválisát.

 

"Ha megkérdezed, miként dolgoztam a Unitednél, azt felelném, az volt a legjobb évem, tekintettel a körülményekre, amik a klubnál voltak" - nyilatkozta van Gaal a Fox Sportnak.

 

"Egészen jó focit játszottunk, de Angliában nem ismerik el az ilyen focit. És most, ha a Unitedre nézünk, arra kell következtetnem, hogy Mourinhót nem kritizálják, pedig sokkal unalmasabb a játék."

 

"Inkább nézem a City játékát, mint a Unitedét. Minőség kell a csapatodba és tisztán látszik, hogy a City-nek jobb csapata van."

 

"A United jelenleg védekező focit játszik. Én mindig támadó futballt játszottam. Ezt bizonyítja, hogy az ellenfelek mindig leparkolták kapujuk elé a buszt. Most azonban már nem ezt csinálják, hiszen Jose Mourinho nagyon védekező játékot játszat."

 

Van Gaal két nappal azt követően bocsátották el a Vörös Ördögöktől, hogy megnyerte egyetlen trófeáját a Manchesterrel, a 2016-os FA-kupát.

 

 

A holland elárulta, továbbra is felháborítónak tartja azt, ahogyan Ed Woodward ügyvezető alelnök kezelte elbocsátását.

 

"Ő soha nem vitatott meg velem semmit - pedig bármiről lehet beszélni velem" - folytatta LvG. "Minden tapasztalatomat tekintve, ismerem a labdarúgás íratlan szabályait. Egy klubnak fel kell készülnie a jövőre."

 

"Meg tudom érteni ezt és közeledniük kellett volna felém. Ed beszélhetett volna velem, de soha nem tette."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Bournemouth

Premier League 17. forduló FELVÉTELRŐL

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!