José dicsérete Shaw és McTominay számára

José Mourinho különleges dicséretben részesítette két játékosát, Luke Shaw-t és Scott McTominayt a szerdán 1-0-ra megnyert Bournemouth elleni bajnokit követően.


Mindkét angol játékos szezonbeli első bajnokiján léphetett pályára kezdőként, amelyet követően nem fukarkodott a dicsérő szavakkal a portugál menedzser.

 

"Mindketten nagyon jók voltak. Luke tényleg nagyon jó volt és fejlődik, de a mérkőzés későbbi részében görcsöt érzett a lábában, amit ők [Bournemouth] is észrevettek, ezért az ő oldalán erőltették a támadásépítéseket, úgyhogy fontos volt Ashley Young becserélése a helyére" - kezdte a MUTV-nek a Cseresznyések elleni összecsapás után.

 

"A közönség reakciója lecserélésekor nagyon tetszett nekem is, mert ennél nem lehet jobb érzés egy játékos számára."

 

 

Scott McTominay egyértelműen eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a Manchester United felnőtt csapatának mezében, erőfeszítéseit pedig jól példázza az az adat, miszerint a 21 éves játékos 12.18 kilométert futott a 90 perc során - amely minden más pályán lévő játékos adatánál magasabb érték.

 

"Nem tűnt úgy, hogy Scott McTominay számára bármi változást jelentett volna az, hogy egy másik sorozatban egy másik meccset kellett játszania. Mindig játékra készen áll, ma 90 percig meg is kapta a lehetőségét, és a CSZKA Moszkva ellen is beállhatott."

 

"Scott ebben a szezonban három különböző sorozatban kapott 90 percet a pályán. Játszott a Swansea City ellen a Ligakupában, ma este és a Benfica ellen, és mindhárom alkalommal végig a pályán lehetett, nem csak 89, 87 vagy 85 percig."

 

"Azért játszott 90 percig, mert minden mérkőzésen felnőttként tudott viselkedni. Nem gyerek, hanem felnőtt volt idősebb társai mellett, emellett pedig nagyon-nagyon jól játszott."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!