Fellaini távozik?

Marouane Fellaini átgondolja manchesteri jövőjét, de hiszi, Jose Mourinho tiszteletben tartja döntését, bármi is legyen az, akár távozás is.


A 30 éves középpályás szerződése a szezon végén lejár és elismerte, az új szerződés megkötése nehézségekbe ütközik.

 

Arra a kérdésre, hogy vajon néhány hónap múlva még az Old Traffordon lesz, Fellaini a belga HUMO honlapnak így felelt: "Őszintén szólva, nem tudom."

 

"Van valami a fejemben erről, de nem tudok nyilatkozni. Ez a tizedik szezonom Angliában, az első manchesteri idényt leszámítva csak jó időszakokat tudok említeni."

 

"Még itt vagyok. Ha a Manchester nem akar engem többé, akkor régóta azt mondanák. De ajánlatot tettek és valószínűleg azt egy másik is követni fogja."

 

"Akár elfogadom, akár nem, nem tudom, ilyen nem tudsz egy pillanat alatt elintézni."

 

Fellaini már januárban tárgyalásokat kezdhet más klubokkal és májusban, miután lejárt a szerződése, akár ingyen eligazolhat az Old Traffordról.

 

A belga válogatott játékos megvitatta helyzetét Jose Mourinho menedzserrel és nem számít arra, hogy ez befolyással lenne a portugál szakemberrel való kapcsolatára.

 

 

"Beszéltünk erről" - folytatta Marouane. "A menedzser olyan, aki tiszteletben tartja játékosai döntését."

 

Fellaini kilenc bajnokin szerepelt a szezonban és három gólt szerzett, ám térdsérüléssel bajlódik, amit még három hónapja, a bosnyákok elleni világbajnoki selejtezőn szedett össze.

 

"A belső szalagok sérültek. Egy hónappal később játszottam a Chelsea ellen, majd három hétre rá a Brighton ellen és ismét fájdalmat éreztem. Úgy döntöttem, nem kockáztatok."

 

"Nem könnyű időszak ez, de rendben van, ilyen a foci, ez is megtörténik."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!