Mata blogja: Szünet az újabb lendületvétel előtt

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában a legfőbb témát az előttük álló dubai edzőtábor, és a sikeres évkezdés szolgáltatta.


Üdv mindenkinek,

 

Ma azt követően írok nektek, hogy összepakoltam a csomagomat a dubai utazáshoz, ahol néhány napot edzéssel fogunk tölteni. Egy rövid pihenőt tartunk a sűrű karácsonyi időszakot követően, amely nagyon jót fog tenni a csapatnak. Decemberben 9 mérkőzést játszottunk, 2018 kezdetén pedig újabb kettőt, de most lesz egy teljes hetünk, amikor nem lépünk pályára, mivel a következő meccsünk csak jövő hétfőn lesz. Eléggé furcsa azt követően, hogy az előző időszakban három-négy naponta mérkőzést játszottunk, de most nagyon jó időpontban jött, hogy a csapat együtt tölthet egy kis időt, és a világ azon részén dolgozhatunk együtt, ahol még ilyenkor, januárban is nagyon jó az idő.

 

Ez az öt napos edzőtábor nagyon pozitív hatással lesz arra, hogy újratölthessük az elemeinket az előttünk álló öt, keménynek ígérkező hónapra, amelyben számos sorozatban várnak majd ránk megmérettetések. Emellett szerintem az is nagyon jó dolog, hogy a mindennapos edzések mellett együtt tölthetünk egy kis időt a csapattársainkkal. Lesz időnk az edzések mellett a beszélgetésekre ... hogy erősítsük a csapatszellemet. Ez olyan lesz, mint amikor valaki a napi rutinjába egy kis szünetet iktat be, ez pedig mindig pozitív hatású. Reményeim szerint tele energiával térhetünk majd vissza az Old Traffordra a Stoke City elleni bajnokira.

 

 

Sorozatban két 2-0-s győzelemmel tudtuk kezdeni a 2018-as évet, úgyhogy nagyon optimistán tekintünk az előttünk álló mérkőzésekre. Nagyon fontos volt, hogy egy Goodison Parkban aratott győzelemmel tudtuk kezdeni az évet, mert ezzel a rengeteg hátunk mögött lévő mérkőzéssel együtt is megtudtuk erősíteni, hogy ambiciózusak vagyunk és bárkit képesek vagyunk legyőzni. Néhány nappal később a Derby County legyőzésével az FA-kupa következő fordulójában is biztosítani tudtuk a helyünket. Mint mindig, ez a sorozat fantasztikus, valami nagyon különleges hangulat lengi körbe.

 

Legutóbb Spanyolországban is kupamérkőzéseket rendeztek. Emellett pedig újraindultak a La Liga küzdelmei is, ahol a Barcelona egy nagyon jó Levante-t győzött le. És győzni tudott a Valencia és az Atletico is. Eközben a Real Madrid Balaídosban elért döntetlenje a Celta ellen azt jelenti, hogy nőtt a különbség köztük és az éllovasok között, bár a vége még mindig nagyon messze van ott is.

 

Legyen szép hetetek!

 

Ölelés,

Juan

 

UI: Szeretném megragadni az alkalmat, hogy jobbulást kívánjak Sergi Sampernek, aki múlt szombaton súlyos sérülést szenvedett, illetve a nagyszerű Luis Moyanak, aki jól halad az agyi aneurizmájából való felépülésben.


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Stoke City

Premier League 23. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!