Pereira maradna Valenciaban

Andreas Pereira elárulta, nem szeretne januárban visszatérni kölcsönszerződéséből a Manchester Unitedhez.


A középpályás még augusztusban írta alá kölcsönszerződését a Valenciaval, Michael Carrick sérülése, illetve Henrikh Mkhitaryan pocsék formája okán azonban időről-időre felmerült, hogy José Mourinho visszahívja az Old Traffordra ebben a hónapban.

 

A portugál menedzser korábban kijelentette, a United "irányítása alatt tartja a helyzetet", és bizonyos feltétel teljesülése esetén az új évben visszahívhatják játékosukat Spanyolországból.

 

Ez a feltétel nem ismert a nyilvánosság előtt, a Valencia és Pereira azonban már a kezdetektől fogva az egy éves közös munkát favorizálta, a 22 éves játékos pedig most újra elmondta, nem szeretne idő előtt visszatérni a Unitedhez.

 

 

"Én most itt vagyok, és itt is akarok maradni" - kezdte Pereira a Superdeporte-nek kedden, azután, hogy 4-0-s győzelmet arattak a Las Palmas ellen a Király-kupa nyolcaddöntőjében.

 

"Jól érzem magamat. Jobban játszom és szeretném kupagyőzelemhez segíteni a Valenciát."

 

"Nagyon jól alakultak eddig a dolgaim. Minden egyes mérkőzéssel egyre jobban érzem magam, fejlődök. Boldogan segítem a csapatot és nyújtom a legjobb teljesítményemet. Az eredményeink rengeteg önbizalmat adnak nekünk, de nekünk nem szabad elbizakodnunk magunkat, tovább kell dolgoznunk, kezdve attól, hogy egyre több mérkőzést hozzunk le kapott gól nélkül."

 

"Mindannyian izgatottak vagyunk, hogy sikerült bejutnunk a negyeddöntőbe, és azon leszünk, hogy ott legyünk a döntőben is."

 

Pereira a szezon kezdetén még peremembernek számított a Denevéreknél, legutóbbi nyolc mérkőzésén azonban egyaránt a kezdőcsapatban kapott szerepet a La Liga jelenlegi 3. helyezettjénél.

 

Eddig minden sorozatot figyelembe véve 20 mérkőzésen léphetett pályára, amelyek során 1 gól mellett 4 gólpasszt írhattak fel a neve mellé. Nagy valószínűséggel legkésőbb a nyáron mindenképpen visszatér Manchesterbe, miután kölcsönadását megelőzően szerződést hosszabbítottak vele a Vörös Ördögök.


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!