Friss hír Ibra sérüléséről

Jose Mourinho új hírekkel szolgált Zlatan Ibrahimovic állapotáról és elárulta, a játékos január végén vagy február elején térhet vissza az edzésmunkához.


A 36 éves csatár még áprilisban szenvedett súlyos térdsérülést, ám novemberben visszatért a pályára és egy maréknyi szereplés után ismét az oldalvonalon kívülre szorult.

 

Mourinho a mai sajtótájékoztatóján elmondta: "Zlatan sérült, vagy nem igazán elégedett állapotával. Úgy harcolt, mint egy tigris, ahogy mondja. Kezdett perceket tölteni a pályán itt és ott, majd kezdő volt, 60 percet játszott egy mérkőzésen, majd ismét kezdő volt és egy félidő jutott neki, ám nem volt boldog azzal, amit érzett."

 

"Konzultált más orvosokkal, más véleményeket kapott és eldöntöttük, nem folytatjuk ezt az eljárást. Amint remekül érzi magát, visszatér a munkához. A dátum, amikor visszatérhet a csapattal való edzéshez, az január vége vagy február eleje lehet, reméljük, hogy jobb érzései vannak és a lehető leghamarabb bevethetjük."

 

 

 

VALENCIA VAGY CARRICK PÁLYÁN LEHET A STOKE ELLEN?

 

A United jelenleg a Stoke City elleni, hétfő esti bajnokira készül, ezt a hetet a meleg Dubaiban töltötte a csapat. A képeken az látszódott, hogy Antonio Valencia és Michael Carrick is dolgozott minden nap, de még mindig nem tudni, játékra képesek lesznek-e.

 

Valencia december 17-én játszott utoljára, akkor a West Brom otthonában elért győzelmet ünnepelhette a manchesteri gárda. Távollétében Ashley Young szerepelt kezdőként, ám az angol három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, melyből még egy hátra van.

 

Carrick jóval régebben játszott, egészen szeptember közepéig kell visszamennünk az időben, amikor pályán volt a Burton Albion elleni Ligakupa összecsapáson, majd november 24-én egy közleményben tudatta mindenkivel, hogy szabálytalan szívverése miatt kisebb beavatkozásra volt szüksége.

 

Közben Eric Bailly is a sérültek között van és biztosan nem lép pályára a Fazekasok ellen, ám a hónap végén visszatérhet.

 

 

NAGY SIKER VOLT A DUBAI EDZŐTÁBOR

 

A portugál menedzser így mesélt az utazásról és a három napig tartó kemény munkáról: "Nagyon jó volt. Csodálatos létesítményekben voltunk. A herceg privát létesítményei sokkal jobbak, mint bármely klubé. Hihetetlen munkakörülmények fogadtak minket, csodás idő volt, három nap igencsak jó edzés. Fejlesztettünk dolgokat - azt gondolhatják, ez jó a pihenésre, de nem igazán ez volt a helyzet."

 

"Olyan dolgokat fejlesztettünk, amiket nem tudunk akkor, ha nincs idő a közös munkára. Úgyhogy reméljük, hogy javítjuk a szintünket, mert igazán hiszem, hogy jó volt ez az út. Mindannyian örülünk, szerencsések vagyunk, hogy hétfőn kell játszani, ami így plusz egy napot ad."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Stoke City

Premier League 23. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!