Jose: Sanchez fenomenális játékos

Jose Mourinho fenomenális játékosként jellemezte Alexis Sanchezt és nem tagadta, hogy a Manchester United szeretné leigazolni őt az Arsenaltól.


A Sky Sports News információja szerint a Vörös Ördögök legyőznék városi riválisukat a chilei labdarúgóért folytatott harcban és pénteken kiderült, a City nem hajlandó kifizetni az Arsenal által kért 35 millió fontot.

 

Az Ágyúsok szeretnék, ha Sanchez maradna náluk, de úgy tűnik, Arsene Wenger menedzser lemondott már róla, Mourinho pedig elismerte, vannak olyan játékosok, akik ha elérhetőek, a Unitednek meg kell próbálnia megszerezni őket.

 

Amikor arról kérdezték, hogy Sanchez egy olyan játékos, akit a United szeretne megszerezni ebben a hónapban, a portugál szakember így válaszolt: "Nem gondolom, hogy etikus és helyes lenne más klubok játékosairól beszélni."

 

 

"Ha valaki az én egyik játékosomról beszélne, hogy érdekli őt vagy nem, nem lennék boldog. Sanchez az Arsenal játékosa. Nem tudom, de valószínűleg ezen a hétvégén az Arsenal mezét viseli majd. Nem hiszem, hogy helyes lenne Alexis Sanchezről beszélni."

 

"Általánosságban azonban elmondhatom, hogy én és a Manchester United vezetősége nem hiszünk túl sokat a januári átigazolási időszakról. Nem hiszünk abban, hogy leigazoljunk valakit, csak hogy tegyünk valamit."

 

"Amiben hiszünk az az, hogy vannak olyan játékosok a világ labdarúgásában, akiket meg kell próbálj leigazolni, amennyiben esély adódik rá, akár januárban, márciusban vagy júliusban."

 

"Sanchez vonatkozásában minden, amit mondhatok, amit mindenki más mond, egy fenomenális játékos. Úgy érzem, többet nem mondhatok."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Stoke City

Premier League 23. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!