Mourinho reakciója a Burnley legyőzésére

José Mourinho elégett volt csapata erőfeszítéseivel a szombat délutáni, Burnley elleni idegenbeli győzelem alkalmával.


Mindig nehéz Burnley-ben

"Itt soha nem könnyű. Mindig nehéz dolgunk van. Ha szerzünk egy második gólt, akkor irányításunk alatt lett volna a mérkőzés, de amíg nekik élnek a reményeik, ők addig mennek előre, és most is a legvégsőkig harcoltak. Bátor, fizikálisan erős csapatuk van, amely nagyon direkt játékot játszik, és sok nyomást helyez az ellenfélre a tizenhatosa körül, amely ellen nagyon nehéz az ellenszert megtalálni. Szezonról-szezonra pontosan azt nyújtják, amit mindig is. Ha nem tudsz gólt szerezni ellenük, akkor bajba kerülsz, direkt játékstílusukat folyamatosan fenntartva nagyon nehéz ellenük játszani. Mi nagyon jól védekeztünk, és azt kell hogy mondjam, Mike Dean és stábja nagyon jó munkát végzett. Rengeteg első és második szándékbeli labda és sok fizikai csata jellemezte a mérkőzést."

 

Lukaku része Martial győztesgóljában

"Lenyűgöző volt, de néha az emberek a csatárokat csak a góljaik száma alapján ítélik meg, ami nem igazságos, mert Lukaku egy csapatjátékos, és ma a meglátása, a passza, és annak minősége Martialnak, amellyel egy az egyben mehetett a kapussal szemben, fantasztikus volt."

 

Martial tele van képességekkel

"Tudtuk, hogy ha egy-az-egy elleni szituációba tud kerülni a szélső védővel [Phil Bardsley] szemben, akkor annak nehéz dolga lesz, mert számos képességgel rendelkezik arra, hogy megverje - befelé vagy kifelé tör, ellövi a hosszúba, vagy éppen ahogy ma tette, a rövidbe. Tele van képességekkel, úgyhogy ez egy újabb ok, hogy elégedettek legyünk Romeluval, mert Romelu pontosan tudta, hogy ha oda tudja tenni Anthony-nak a labdát előidézve ezzel egy-az-egy elleni szituációt, akkor azzal nagyon nehéz helyzetbe hozza a hazaiak jobboldali védőjét."

 

 

Csalódott a második gól elmaradása miatt

"Megvolt a lehetőségünk a mérkőzés eldöntésére, mert pontosan tudtuk, hogy mi fog történni - [Sam] Vokes beállt a kispadról és még intenzívebbé vált a direkt futballjuk, amely ellen a hosszabbítás pillanataiban is nagyon bátran kellett védekeznünk."

 

A csapat teljesítménye volt

"Ha ránézünk a csapatunkra, akkor azt mondhatjuk, [Phil] Jones és [Chris] Smalling óriások voltak a kapu előtt - igen, így gondolom - de a csapat összességében is nagyon jó volt. Szerintem [Marouane] Fellaini beállítása az utolsó 20 percre nagyon sokat segített nekünk, úgyhogy ezért köszönetet mondok neki. Néha azok a játékosok, akik a kispadon ülnek, frusztráltak, és amikor beállhatnak, akkor az nem a legjobb teljesítményüket hozza ki belőlük, de nem az én játékosaimból - a kispadról beszállók mindig azért mentek a pályára, hogy segítsenek a csapatnak."

 

Minden tőlünk telhetőt megteszünk

"Arra számítok, hogy hamarosan, vagy soha [nem igazoljuk le Alexis Sanchezt]. Szerintem ez közel, nagyon közel van már, olyannyira, hogy ha nem történik meg, akkor nem is fog soha, úgyhogy pozitív vagyok. Tudom, hogy a mi embereink tényleg minden tőlük telhetőt megtesznek ezért - a tulajdonosok zöld utat adtak, és [Ed] Woodward úr is nagyon keményen dolgozik. Szerintem mindenki mindent megtesz, amit tud, és szerintem sikerrel fogunk járni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!