Mata blogja: 3 pont, fagyos körülmények között

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában a legfőbb témát a hétvégi Burnley elleni siker szolgáltatta.


Üdv mindenkinek,

 

A vasárnapok mindig nyugodtak egy győzelem után. Szombaton, a Turf Mooron, három nagyon értékes pontot gyűjtöttünk be egy olyan csapat ellen, amely nagyon egyértelmű elképzelésekkel rendelkezett azt illetően, hogyan használják ki legfőbb erősségeiket. Fizikálisan nagyon erős, pontrúgásokból nagyon veszélyes, mindkét szélről sok beadással operáló csapat a Burnley, de védekezésben fantasztikus munkát végeztünk, még ha a labdajáratásra ez nem is volt igaz, és sikerült egy helyzetünket kihasználnunk Anthony Martial remek góljának köszönhetően. Röviden összefoglalva, nagyszerű volt megnyerni egy olyan mérkőzést, amelyet ilyen hideg időjárási körülmények között játszottunk, mint amilyen az elmúlt napokat is jellemzi itt Angliában. Ilyen körülmények között csak dicsérő szavakkal lehet illetni a szurkolóinktól kapott támogatást, ráadásul a csapatkapitányunk, Michael Carrick is köztük volt. Fantasztikus volt őt újra látni, fiával karöltve. Hatalmas köszönet azoknak, akik minden második hétvégén elutaznak egy másik stadionba minket megnézni, lenyűgözőek vagytok. Emellett szeretném nagy elismerésemet küldeni azoknak is, akik a #ILOVEUNITED parti kereteiben Mumbaiban nézték együtt a meccset. Nagyszerű, hogy a világ szinte minden tájáról ennyire sokan támogattok bennünket. Ezért is olyan különleges ez a klub.

 

 

Kérlek, engedjétek meg, hogy hazám két nagy bajnokának hétvégi sikerét kiemeljem, amelyek két különböző nézőpontból mutatták meg, mennyire jók is ők: a műkorcsolyázó Javier Fernandez a téli olimpiát megelőzően sorozatban hatodik Európa-bajnokságának megnyerésével vált a sportág legendájává; míg a motorsportok területén egy másik legenda, Carlos Sainz rali vb-címekben gazdag pályafutása során másodszor is megnyerte a Dakart. Ezen a hétvégén a La Liga történéseit ez a két esemény elhomályosította. Pedig a spanyol bajnokság továbbra is érdekes, ugyanis két elsőre váratlannak tűnő eredmény is született: az Atletico döntetlenje és a Valencia veresége. A Real Madrid és a Barcelona azonban egyaránt meggyőző sikert aratott. Csak az összefoglalóit tudtam megnézni ezeknek a meccseknek, de Bale és Messi parádés gólokat szereztek ... még hosszú az út a bajnokság végéig. Eközben a spanyol másodosztályban a Real Ovideo ismét nyerni tudott és a tabella élén tudtak maradni, amely állapotot remélem még néhány hónapig fenn tudnak tartani!

 

Legyen szép hetetek,

 

Ölelés,

 

Juan 

 

UI: Ronaldinho bejelentette visszavonulását. Ő egyike azon játékosoknak, akik a futball nagy rajongójaként a leginkább szórakoztatni tudtak engem. Olyan dolgokat csinált a pályán újra és újra, amelyre mások nem voltak képesek. Egy varázsló volt, aki a belőle áradó örömmel és futballtudásával nyomot hagyott a világ labdarúgásán. Minden jót kívánok neki élete új szakaszához! 


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!