Ferguson ízlelgette a Vörös Ördögök erejét

A United egyedi karaktere és a viszontagságok miatti kihívás adta az erõt a játékosoknak ma délután.


Annak ellenére, hogy a United 10 emberrel fejezte be a találkozót, sikerült megszerezniük a három pontot a csereként beálló Dimitar Berbatov utolsó percekben lõtt góljával, így immár öt pont az elõnye a Manchesternek a második Arsenallal szemben.

"Nem volt 100%-os teljesítmény tõlünk, de soha nem adtuk fel" - mondta Ferguson az MUTV-nek. "Ez a klub karaktere, a fantasztikus karaktere. Nincs még egy ilyen klub az országban. Fantasztikusak vagyunk, ha foggal-körömmel kell harcolni egy halott helyzetbõl. Ma ezt ismét megtettük."

"Az egyetlen út, hogy meg tudjuk ítélni a mai játékot az az, hogy öt nagyon kemény mérkõzésen vagyunk túl az utóbbi két hétben, két mérkõzés a Marseille ellen, a Chelsea és Liverpool meccsek valamint az Arsenal elleni gyõzelem. Ez egy pokoli sorozat volt és a srácok hatalmas dícséretet érdemelnek."

 


Sir Alex a közönséget is dícsérte, akik Jonny Evans kiállítása után még hangosabban buzdították a csapatot.

"A szurkolók szenzációsak voltak az utolsó 20 percben, mögöttünk voltak. Tényleg csodálatosak voltak, átbillentettek minket a holtponton. A kiállítás nagyon felvillanyozott minket."

"Sokkal jobbak voltunk, a Bolton nem volt veszéllyel ránk a második játékrész nagy részében - egy tiszta fejesük volt, de azon felül mindig mi támadtunk. Mindenki nagyon keményen dolgozott, tisztelet jár érte."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!