A menedzser Gomes miatt viccelődött

Jose Mourinho viccelődött Angel Gomes helyzete miatt, ám nagyon dicsérte a 17 éves labdarúgót azt követően, hogy pályára küldte őt a Yeovil Town elleni FA-kupa összecsapás végén.


A nagy ígéretnek számító Gomes a padról állt be a tegnapi találkozón, ami második felnőtt szereplése volt a klub színeiben és szinte azonnal hatalmas helyzetbe került, ám csak az oldalhálóba lőtt. Gomes nagyon sajnálta, hogy kimaradt a helyzet, ám Jesse Lingard és Romelu Lukaku betaláltak utána, a fiatal támadó ráadásul nagy szerepet is vállalt a belga góljában.

 

Amikor az MUTV riportere Angelről kérdezte, Jose azonnal elmosolyodott.

 

"Mohó Gomes!" - mondta. "Gólt szeretett volna szerezni! De ez normális. Még nagyon fiatal. Tavaly mutatkozott be, újra és újra velünk edz. Megvolt az az érzése, hogy az első csapat tagja és azonnal magabiztos volt, minőséget jelentett. Nagyon örülök miatta."

 

 

Michael Carrick szintén beszélt az MUTV-nek a tiniről, aki akkor született, amikor a csapatkapitány már a West Ham első csapatát erősítette.

 

"Akartam, hogy gólt szerezzen" - árulta el Carras. "Nagyszerűen csinálta és ez az, amit ő tud, elrobogni a védők mellett. Valószínűleg kicsit csalódott lesz, amiért csak az oldalhálót találta el, de úgy vélem, fantasztikusan teljesített."

 

"Jó látni, hogy a srácok fellépkednek a létrán és esélyt kapnak. Velünk edzett az utolsó héten, majd csereként be is állhatott, úgyhogy remek este ez számára."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!