Mourinho még reménykedik Fellaini megtartásában

Régóta húzódik Marouane Fellaini szerződéshosszabbítási ügye, amely egyre inkább tűnik úgy, hogy a belga középpályás távozásával fog végződni, José Mourinho azonban még reménykedik egyik kedvenc játékosa megtartásában.


A 2017/2018-as szezon kezdetén több mint féltucatnyi játékos rendelkezett már csak 1 hátralévő évvel szerződésében a Manchester Unitednél. A klub Daley Blind, Luke Shaw, Ander Herrera, Juan Mata és Ashley Young esetében élt a plusz egy éves hosszabbítás lehetőségével, a felnőtt csapat keretének két tagja, Michael Carrick és Marouane Fellaini azonban jelen állás szerint továbbra is szabadon igazolható lesz június 30-át követően.

 

Carrick a tervek szerint visszavonul és csatlakozik a Vörös Ördögök edzői stábjához, míg Ibrahimovic maradása eléggé valószínűtlennek tűnik az Old Traffordon az idei nyarat követően, Mourinho abban azonban továbbra is reménykedik, hogy Fellaini a következő idényben is csapatát erősíti. 

 

"Ő egy nagyon fontos játékos számomra. Ő egy nagyszerű profi, aki minden tőle telhetőt megtesz a csapat segítéséhez. Megvan a vágy a részemről, a vezetőség és a játékos részéről is, hogy folytassuk a közös munkát" - kezdte a portugál menedzser.

 

 

"Ez a célunk. Hogy sikerül-e egyezségre jutnunk? Eltudunk-e érni különböző célokat? Nem tudom."

 

"Amit tudok, hogy én, a vezetőség és a játékos is szeretné ha boldogan végződne ez az ügy."

 

"Elégedett vagyok azzal, amit hozzátesz a csapathoz. Mindig professzionális a hozzáállása és azt is tudom, hogy ő szeretne nálunk maradni - ez pedig nagyon fontos."

 

"Tudja, hogy én is és a klub is a maradását szeretnénk - ez is fontos számára - de aztán ott van egy papír, amit alá kell írni, de ilyet csak akkor ír alá az ember, ha elégedett azzal, amit a papíron olvas. Úgyhogy majd meglátjuk, hogy mindez lehetséges lesz-e."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!