Willock már tovább is állt a St Johnstone-hoz

A Manchester United fiatalja, Matty Willock alig hogy visszatért az FC Utrechtnél töltött kölcsön időszakából az Old Traffordra, máris a skót St Johnstone együtteséhez igazolt ideiglenesen.


A 21 éves játékos egyelőre még nem mutatkozhatott be a Vörös Ördögök felnőtt csapatában, ám a 2016/17-es szezon végén ehhez igen közel került azáltal, hogy a West Bromwich Albion és a Crystal Palace elleni bajnokikon is már a kispadon ülhetett.

 

A klub falain belül nagy tehetségként számon tartott támadó középpályás augusztus 31-én a holland Utrecht együtteséhez igazolt kölcsönbe, ahol a szezon első felében három mérkőzésen, a NAC Breda, a SBV Vitesse és az Ajax ellen léphetett pályára a felnőtt csapatban.

 

 

Mivel ezek alapján kijelenthető, hogy nem kapott megfelelő mennyiségű bizonyítási lehetőséget az Eredivisie-ben szereplő klubnál, így a felek a szerződés idő előtti felbontásáról döntöttek, amely aztán megnyitotta az utat ahhoz, hogy a 2017/18-as idény második részét Skóciában, Tommy Wright irányítása alatt töltse.

 

A St Johnstone jelenleg nyolcadik a tizenkét csapatos skót Premiershipben, Willock pedig szombaton, a Hearts ellen debütálhat majd új csapatában.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!