Szurkolók válasza Mourinho kritikájára

A Manchester United Supporters Trust (MUST) védelmébe vette a klub szurkolóit, azután hogy José Mourinho az Old Traffordon uralkodó hangulatot kritizálta.


A legnagyobb Manchester United szurkolókat tömörítő érdekvédelmi képviseletként a MUST fontosnak tartja leszögezni, hogy bármilyen olyan észrevételt, amely a hazai mérkőzések hangulattalanságát boncolgatja, érdemesebb szélesebb körben megvizsgálni, emellett hozzáteszik, hogy a csapatot idegenbe elkísérő szurkolótábort országszerte elismerik teljesítményükért. 

 

Mourinho a Huddersfield Town elleni, 2-0-ra megnyert bajnokit követően dobott követ az állóvízbe azzal, hogy azt mondta, "az Old Trafford egy csendes stadion".

 

A United portugál menedzsere párhuzamot vont a Portsmouth stadionjában általa tapasztalat "egészen lenyűgöző" hangulattal, azonban a MUST szerint nem az Old Trafford az egyetlen stadion ahol probléma merülhet fel a hangulattal.

 

"Eljutottak hozzánk a Huddersfield Town elleni hazai mérkőzést követően a menedzser újabb megjegyzései az Old Traffordon uralkodó pocsék hangulattal kapcsolatban" - kezdődik a MUST közleménye.

 

"A stadionban uralkodó atmoszféra minőségének csökkenése nem az Old Trafford egyedi esete, ez országszerte minden klubot érintő problémakör."

 

 

"Emellett ez egyáltalán nem csak a Manchester United szurkolóit érintő probléma - az idegenbeli szurkolótáborunk országos elismerésnek örvend, és még a legelvakultabb szurkolók is az ország legjobbjai között tartják számon."

 

"Hisszük, hogy a stadionban uralkodó hangulatot elsődlegesen a szurkolók és a klub közötti kapcsolat minősége határozza meg - amelybe beletartozik a szurkolói elköteleződés, illetve az is, hogy milyen mértékben vannak jelen tulajdonosként a klub vezetésében a szurkolók."

 

"Utóbbi jelenlegi teljes hiányában más területeken való fellépésünkre és érdek képviseltre koncentrálunk rövid és középtávon egyaránt."

 

"Ennek eredményeként a múlt hét folyamán találkozón vettünk részt a klubot és a stadiont irányító vezetőség társaságában, hogy felderítsük, milyen területen léphetnénk előrébb. A találkozó eredményeiről a következő napokban fogunk beszámolni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!