Jones: Nem voltunk elég jók

A Manchester United védője, Phil Jones elismerte, csapata nem volt elég jó a Newcastle elleni 90 perc során, mely végül 1-0-s vereséggel zárult a Vörös Ördögök számára.


A manchesteriek több, tiszta helyzetből képtelenek voltak betalálni, míg a Szarkáknál Matt Ritchie a második játékrészben eredményes volt, így megszerezte a három pontot csapata számára.

 

Jones a találkozót követően az MUTV-nek nyilatkozva elmondta, a United nem érte el a kellő teljesítményszintet: "Nem érvényesültünk ma, lassan kezdtünk és nyomás alá helyeztek minket, a szurkolók pedig mellettük álltak."

 

"Az első félidő közepén vettük kézbe a meccset és gólt kellett volna lőnünk. Néhány helyzetünket a gólvonalról mentették, de nem voltunk versenyben, nem voltunk elég jók, ennyire egyszerű. Végül kaptunk egy könnyű gólt, nagyon keserű volt a hangulat az öltözőben."

 

 

Anthony Martial, Alexis Sanchez és Romelu Lukaku is nagy helyzetbe került, ám a Szarkák kapusa mindig túljárt az eszükön, míg a csereként beálló Michael Carrick is közel járt a gólhoz, ám Jones őszinte és nyílt volt a találkozó értékelésekor.

 

"Az utolsó 10-15 percben három vagy négy labdánkat is a gólvonalról mentették" - folytatta. "Egy kis szerencsére volt szükségük, amit meg is kaptak. De ez nem a balszerencséről szólt ma, mi csupán nem voltunk elég jók és nem hiszem, hogy győzelmet érdemeltünk volna."

 

"Csalódás volt ez a mai nap, de újra neki kell mennünk, javulnunk kell!

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!