Mata blogja: Fájdalmas vereség, de tovább kell lépnünk

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában a legfőbb témát a Newcastle elleni vereség mellett a múlt heti megemlékezés és a klub egykori játékosának halála szolgáltatták.


Üdv mindenkinek,

 

Sajnos ma az a nap van, amikor nem érzem magamat a legjobb hangulatban ahhoz, hogy frissítsek a blogomon, ahogyan ti se vagytok abban az olvasáshoz. Nem könnyű egy vereség után írni. Az igazság az, hogy egy idegenben elveszített mérkőzés után a hazafelé vezető úton nagyon sok idő áll rendelkezésre gondolkodni. Ilyenkor az ember visszaemlékszik minden játékszituációra, minden pillanatra, és bár próbálná megváltoztatni a végkimenetelt, ez akkor már lehetetlenség. Nem lehet visszafordítani az idő kerekét, úgyhogy az egyetlen mód ahhoz, hogy továbbléphessünk az, hogy az ezzel együtt járó dühöt a győzelmi vágyunkba, a munkába és a következő mérkőzéshez való pozitív hozzáállásunkba alakítjuk át.

 

A Newcastle 1-0-s győzelme azért fáj igazán, mert mind az első, mind a második félidőben megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, ők azonban jobban kitudták használni a fegyvertáruk előnyeit.

 

Most pedig már a Huddersfield Town elleni FA-kupa mérkőzésre fordítjuk a figyelmünket. Ez egy lehetőség lesz arra, hogy bizonyítsuk, egy új győzelem segít a tegnapi vereség elfelejtésében. Egyébként nagyon köszönjük azoknak, akik elkísértek minket Newcastle-be, más mérkőzést és végeredményt érdemeltetek volna.

 

 

Ez a hét nagyon különleges volt a klub számára, ugyanis a Manchester United történelmét örökre megváltoztató müncheni légi katasztrófa 60. évfordulójára emlékeztünk. Érzelmekkel teli esemény volt, amely ismét megmutatta, hogy ez a klub különleges. Manchester virágaira örökké emlékezni fogunk. Emellett ezen a hétvégén kaptuk a szomorú hírt Liam Miller haláláról, aki korábban a United játékosa volt. Ő még csak 36 éves volt. Itt szeretném ölelésemet küldeni a saját és az egész csapatunk nevében a családja és a barátai részére.

 

 

Most elköszönök, és azt kívánom, hogy a jövő hetet más hangulatban, pozitívabban kezdhessük együtt. Köszönök nektek mindent, mint mindig. 

 

Legyen szép hetetek. Ölelés,

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Huddersfield Town - Manchester United

FA-kupa 5. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!