Miért ideális Skócia a kölcsönjátékosoknak?

A Manchester United U23-as csapatának edzője, Ricky Sbragia elmagyarázta, miért is játszik három fiatal kölcsönben Skóciában.


Sbragia, aki Lennoxtownban született és dolgozott a skót labdarúgó szövetségnek, úgy gondolja, a határ északi oldalán való élet jót fog tenni Demi Mitchellnek, Charlie Scottnak és Matty Willocknak, akik a Hearts, a Hamilton Academical és a St Johnstone csapatait erősítik jelenleg.

 

A Vörös Ördögök korábbi nevelése, Sean Goss pedig a Rangers-nél teljesít ragyogóan, míg Mitchell az előző hétvégén megszerezte első gólját a skót kupában, melyben a St Johnstone gárdáját győzte le társaival.

 

"Úgy vélem, elbánnak a helyzettel" - mondta Sbragia az MUTV-nek. "Demi azt mutatja az elmúlt 4-5 meccsén, hogy nem volt nagy lépés ez neki."

 

 

"Persze nem lebecsülve ezzel a skót labdarúgást, de azt gondolom, hogy odament és kezelte a helyzetet. Matty a St Johnstone-nál, Charlie a Hamiltonnál van és ez megváltoztatja, miként látjuk őket játszani. Az egész arról szól Demi esetében, miként látja Craig Levein a Hearts-nál az ő játékát és Demi miként követi az utat, amit Craig akar tőle látni."

 

"Beszéltem a sráccal, imád ott lenni. A felnőttek között játszik, nagyon is kiválóan. Hirtelen átestek a határvonalon, ez nagy előrelépést jelent nekik és a labdarúgásban szerzett tapasztalataiknak is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!