Beckham: Hernandez kivételes tehetség

Az egykori manchesteri kedvenc, David Beckham szerint ahogy a United nyári igazolása, Javier Hernandez berobbant a köztudatba, az egészen kivételes.


A mexikói csatár már 16 gólnál jár elsõ angol futballban eltöltött szezonjában, mióta 8 millió fontért aláírt a 18-szoros bajnokcsapathoz.

 

Legutóbb például két gólt szerzett az Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágóján, amellyel egyben a Vörös Ördögök egyedüli gólszerzõje is volt a francia bajnokcsapat elleni párosításban, és amelyek egyben a továbbjutást is jelentette számukra.

 

Többek között az utóbbihoz hasonló statisztikái miatt véli úgy a Manchester United egykori saját nevelésû játékosa, a szurkolók körében még mindig nagy becsben tartott David Beckham, hogy a 22 éves Chicharito fantasztikus dolgokat mûvel, mióta az Old Traffordra tette át székhelyét.

 

 

"Amikor játszott, Chicharito kivételes dolgokat mûvelt" - kezdte az angol válogatott egykori csapatkapitánya.

 

"Gólokat szerez, helyzeteket teremt, és keményen dolgozik a csapatért."

 

"Nagyszerû ezt látni. Jó, hogy egy ilyen fiatal játékosnak ennyire jól megy egy ilyen nagy klubnál, ráadásul úgy, hogy a világ másik részérõl érkezett. Az, hogy valaki a Manchester Unitedbe igazol, és rögtön leteszi a névjegyét, az igazán kivételes."

 

"Az nagyon sokat elárul róla, hogy rengeteget játszik, de az is, hogy mennyi percet tölt a pályán, hiszen ez alapján hihetjük, hogy a menedzser nagyra tartja. Sok szerencsét kívánok neki." 

 

Givemefootball.com


Givemefootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!