Jose: Fantasztikus heteknek nézünk elébe

Jose Mourinho nagy izgalomban várja az elkövetkező hetek rangos eseményeit az Old Traffordon, hiszen óriási presztízsmeccsek egész sora várja az Álmok Színházába kilátogatókat és minden United drukkert világszerte.


Kis idő leforgása alatt a Vörös Ördögök két riválisukkal is megütköznek a Premier League-ben előbb a Chelsea, majd a Liverpool ellen, de a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója is elképesztő izgalmakat tartogat, valamint a Brighton and Hove Albionnal szembeni FA-kupa negyeddöntő megmérettetése is a csapatra vár rövidesen.

 

„A következő pár hét az Old Traffordon fantasztikus lesz” – mondta Jose az MUTV-s Helen Evans-nek. „Két nagy meccs két közvetlen rivális ellen a Premier League-ben és két kieséses meccs, amik ha jól alakulnak, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében és az FA-kupa elődöntőjében találhatjuk magunkat.”

 

Mérvadó lehet a soron következő időszak Jose Mourinho és csapata számára

 

„Néha úgy jön ki a lépés, hogy négy egymást követő meccsünk is idegenben van, de most négy meccsünk lesz hazai pályán, négy nagy meccs – csak a Crystal Palace elleni lesz közben idegenben.”

 

A mester azt is bevallotta az MUTV munkatársának, hogy néha nem hiszi el, milyen sebesen telik a szezon, valamint arra is rámutatott, hogy a két kupában elért esetleges sikerekkel merőben változik majd a csapat menetrendje. A United előtt pillanatnyilag 12 mérkőzés áll hivatalosan, köztük 10 Premier League bajnoki találkozóval, de ez a szám akár 19-re is nőhet a kupameccsek alakulásának függvényében.

 

„Repül az idő” – mondta Mourinho nevetve pénteken az Aon Edzőkomplexumban. „Olyan érzés, mintha csak két napja jártunk volna Los Angelesben a felkészülési szezonban, aztán már majdnem márciust írunk. A március, április, május igen zsúfolt lehet és az FA-kupa menetelés bizonyos problémákat is felvet. Most a Brightonnal kell megmérkőznünk, de eredetileg a West Hammel játszottunk volna, ami egyelőre nem tudjuk mikor lesz pótolva. Ha bejutunk az elődöntőbe még tovább bonyolódik ez a kérdés, úgyhogy igen feszített tempó és zűrzavaros időszak várhat ránk.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Chelsea

Premier League 28. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!