Lewandowskiért harcolhat a United és a Chelsea

A Manchester United és a Chelsea csapata egymás ellen harcolhatnak majd a lengyel csatárért, amennyiben a játékos képes meggyőzni a Bayern Münchent, hogy engedje el őt.


A Sky Sports News információja szerint Lewa szeretne távozni a bajoroktól és jövőbeni terveiről többet lehet majd tudni az elkövetkezendő két hétben.

 

Bár szerződés köti a lengyel válogatott csatárt egészen 2021-ig, felbérelte Pini Zahavi "szuperügynököt" annak érdekében, hogy tárgyaljon a Bayernnel arról, hogy miként távozhatna a Bundesliga éllovasától.

 

Zahavinak azonban komoly kihívással kell szembenéznie, hiszen a müncheni klub nem küzd pénzhiánnyal és várhatóan ellen kíván állni minden olyan próbálkozásnak, mely a csatár távozására irányulna.

 

 

A Premier League-ben szereplő két klub várhatóan a Real Madrid érdeklődésével is szembe kell nézzen majd, sőt amennyiben Edinson Cavani valóban távozik a nyáron a PSG-től, úgy a francia újgazdag gárda is bejelentkezhet a támadóért.

 

Lewandowski 2014 júliusában csatlakozott a Bayern Münchenhez, azóta 108 bajnoki során 97 gólt termelt, legutóbbi négy Bundesliga összecsapásán például hatot vágott.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!