Zlatan dönthet a visszatéréséről

Zlatan Ibrahimovic csak akkor fog visszatérni, amikor arra saját maga elérkezettnek látja az időt, még akkor is, ha valószínűleg ez lesz az utolsó szezonja a Manchester Unitedben.


A svéd csatár a múlt nyáron írt alá szerződés hosszabbítást az Old Traffordon, és bár novemberben visszatérhetett térdoperációját követő rehabilitációjából, a Boxing Day-en rendezett Burnley elleni bajnoki óta újra harcképtelen.

 

Abból következtetve, hogy a Sevilla elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt megelőző sajtó nyilvános edzésen már részt vehetett, a középcsatár már nem lehet messze a visszatérésétől, azonban a Manchester United menedzsere, José Mourinho pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, a visszatéréséről szóló döntést majd a játékos fogja meghozni.

 

"Zlatan kapcsán mindannyian azt gondoljuk, hogy ez lesz az utolsó szezonja a Manchester Unitedben, az pedig csak és kizárólag az ő személyes döntésén múlik, hogy játékra jelentkezik vagy sem" - kezdte az üggyel kapcsolatban Mourinho.

 

 

"Szerintem már kivívta a jogot arra, hogy megválassza mi történjen az életében és a jövője kapcsán - ő egy lenyűgöző játékos, lenyűgöző karrierrel, és csak egy borzasztó sérülés tudta megakadályozni abban, hogy legyen még néhány jó éve, amelyet velünk közösen kellene és kellett volna eltöltenie."

 

"Ez a szezon nagyon nehéz volt számára. Hogy sérült-e? Nem, nem sérült. Maximálisan boldognak érzi-e magát, teljes mértékben készen áll-e és meg van-e róla győződve, hogy olyan állapotban van, amivel jelenleg a csapat segítségére lehet? Nem."

 

"De ő egy hihetetlenül őszinte fickó, egy igazi bajnok, aki csak akkor akar visszatérni, amikor azt érzi, hogy teljes mértékig készen áll arra. Keményen dolgozik és remélhetőleg ez segíteni fogja őt majd abban, hogy olyan szintre jusson, amelyben már pozitív választ képes majd adni a kérdésünkre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!