Mata blogja: Nehéz hét boldog befejezéssel

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában a legfőbb témát a múlt hét szomorú kezdése és boldog befejezése szolgáltatta.


Üdv mindenkinek,

 

A Brighton ellen aratott FA-kupa negyeddöntőbeli sikerünk lehetőséget ad számunkra, hogy a szezon utolsó válogatott szünetére jó érzésekkel és félmosollyal mehessünk. Ott lenni az elődöntőben a Wembley-ben, ahol már számtalanszor volt szerencsém játszani, mindig különleges és büszkék lehetünk rá, mert ezáltal igazán nagy esélyünk kínálkozik arra, hogy egy hatalmas presztízzsel bíró szép címet gyűjthessünk be. A futball történetének legrégebbiét. Ellenfelünk majd a Tottenham, egy nagyszerű csapat lesz, akik már hozzászoktak, hogy abban a stadionban játszhatnak ... Mindent megfogunk tenni, hogy újra döntőt játszhassunk ott.

 

 

Megpróbálok optimista lenni, de nem tudom véka alá rejteni azt az általunk érzett csalódottságot, amit a Bajnokok Ligájából való kiesés jelentett. Először is szeretnék gratulálni a Sevillanak, amiért történelmi tettet végrehajtva sok-sok év után sikerült bejutniuk a legjobb nyolc csapat közé, és hogy ismételten megmutatták mennyire versenyképesek Európában. De ez nem csillapítja az érzést, amit ti is éreztek, hogy lett volna lehetőségünk bejutni a negyeddöntőbe és hogy nem volt jó mérkőzésünk múlt kedden. Ugyanolyan frusztráltak vagyunk, mint ti. Egy olyan nehéz helyzetben, mint amilyen ez, egy csapatnak még egységesebbnek kell lennie, mint korábban bármikor. Együtt nyerünk és együtt is veszítünk. Szeretnénk a következő szezonban is a Bajnokok Ligájában szerepelni, és remélhetőleg boldogabbá tudunk majd tenni titeket a legrangosabb európai kupasorozatban, mint idén.

 

Spanyolországra térve ezen a héten szeretnék gratulálni a Valencia CF-nek a klub alapításának 99. évfordulójához. Nagy ölelésemet küldöm minden Valencia szurkolónak. Azt látom, hogy manapság eléggé jó időszakát élik a klubnak, ennek pedig nagyon örülök. Az ünneplést egy Alavés elleni győzelemmel tették még édesebbé.

 

 

Eközben a Barca továbbra is érinthetetlen a La Ligaban. Fontos győzelmet arattak az Athletic Bilbao felett, ahol Lionel Messi ismét bemutatta számunkra, milyen nagyszerű futballra képes.

 

Szeretném támogatásomról biztosítani a spanyol nemzeti rögbi válogatottat, akik a play-off-ban fognak küzdeni azért, hogy kivívják részvételüket a következő világbajnokságon. Az út most még hosszú, de hiszek benne, hogy megfogják csinálni.

 

Legyen szép hetetek. Ölelés,

 

Juan

 

UI: Ezen a héten a Common Goal csapatában köszönthetjük a dán Sofie Junge Pedersent (Levante) és Kasper Hjulmandot (a Nordsjælland menedzsere) is. Szeretnénk folyamatosan növekedni, és azt már elárulhatom nektek, hogy hamarosan két újabb olyan játékossal fogunk bővülni, akiket nagyra tartok. 


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!