Shaw nyáron mérlegeli jövőjét

Luke Shaw a nyár folyamán mérlegelni fogja jövőjét a Manchester Unitednél, miután José Mourinho ismét nyíltan kritizálta az angol szélső védőt.


Mourinho a szombati, Brighton ellen 2-0-ra megnyert FA-kupa negyeddöntő félidejében lecserélte a válogatott játékost, és már nem először a nyilvánosság előtt név szerint is ráhúzta a vizes lepedőt, amiért nem tartotta be taktikai utasításait.

 

Shaw, aki még 2014-ben, Louis van Gaal irányítása alatt igazolt az Old Traffordra 27 millió fontért a Southamptontól, jelenleg még egy évig rendelkezik érvényes szerződéssel a Vörös Ördögöknél.

 

"Teljességgel szégyenletes az, ahogyan Mourinho kezeli Luke-ot. Ha problémája van vele, akkor a helyes magatartás az lenne, ha házon belül tartaná a dolgot" - kezdte egy Shaw-hoz közelálló hírforrás a Sky Sports News-nak.

 

"Ha ehhez hasonló megbecstelenítés történne bármely más munkahelyen, az azonnali elbocsájtást vonna maga után. Ez felháborító."

 

 

"Néhány héttel ezelőtt Mourinho még dicsérte őt, most pedig képtelen bármi jót tenni."

 

"Luke egy erős srác, aki nem fogja hagyni, hogy Mourinho tönkretegye az életét. A nyáron mérlegelni fogja jövőjét és még továbbra is eltökélt azt illetően, hogy ott legyen az angol válogatott tagjaként az oroszországi világbajnokságon."

 

Shaw ebben a szezonban 15 alkalommal húzhatta magára a Manchester United mezét tétmérkőzésen, amely közül csak hétszer léphetett pályára a Premier League-ben, mivel a sorozatban inkább Ashley Young játszatását preferálja Mourinho.

 

A mai napon ráadásul megerősítésre került, hogy a klubnál éltek opciós jogukkal, és egy évvel meghosszabbították Ashley Young szerződését.

 

Shaw manchesteri karriere során már nem először él át nehéz időszakot, miután még Van Gaal irányítása alatt személyi erőnléti edzésprogramot kellett végeznie, majd egy Bajnokok Ligájában elszenvedett kettős lábtörés miatt szinte az egész 2015/16-os idényt kihagyni kényszerült.

 

Eddig minden sorozatot figyelembe véve 62 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, gólt még nem jegyzett.  


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!