Brazilok a United szeme elõtt

A Twente segít a fiatal brazil játékosok papírjai intézésében.


A Manchester United a hírek szerint az FC Twente csapatát használja fel öt fiatal brazil játékos ügyében. Mint ismert, a Premier League éllovasa együttmûködési megállapodást kötött a korábbi holland bajnok FC Twente együttesével, amely csapat segít abban, hogy fiatal brazil játékosok jogosultak legyenek EU útlevélre.

Gladstony, Aguilar, Lucas Evangelista, Agnaldo és Rafael Leão a legutóbb az Old Traffordon jártak egy, a United és a Deportivo Brasil között létrejött megállapodás keretein belül és megtekintették a Vörös Ördögök Bolton felett aratott gyõzelmét.

 

A brazil fiatalok Bebe elõtt 


 A Sao Paulo Academy Deportivo azt szeretné elérni, hogy fiatal játékosokat tudjon minél nagyobb profittal értékesíteni. A cég nemzetközi üzletekkel foglalkozó elnöke, Jochen Losch megerõsítette, az együttmûködést arra használják, hogy a Unitedet minél nagyobb brazil tehetségekkel segíthessék.

"A Twente egy partner, amely segít a Unitednek megoldani az EU útlevelet" - mondta Losch a Daily Mailnek.

"Két okból is jó, hogy Hollandiában kezdenek a játékosok. Elõször is, 2-3 év múlva már európainak tekinthetõk, másodszor pedig könnyebb a holland bajnokságban teljesíteni, mint a Premier Leagueben."

"A Manchester United fiatal labdarúgókat keres Braziliában, Argentínában, Uruguayban és Paraguayban" - tette hozzá az elnök.

"Ha találnak egy jó játékost, felkeresnek minket. Kapunk egy játékost, akit regisztrálunk a Deportivo Brasil csapatába, valamint megírunk egy szerzõdést, hogy 18 éves korában egy fix összegért a United megvásárolhatja tõlünk a fiatalt."

"Ha például kiderül, hogy egy játékos akkora tehetség, mint Alexandre Pato, a United nagyon sokat nyerhet rajta, mert mi tiszteletben tartjuk a szezõdést. És ha nem kell egy játékos a Unitednek, mi megtartjuk."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!