Mata blogja: 9 (remélhetőleg 10) döntő

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában a legfőbb témát az előttük álló megmérettetések szolgáltatták.


Üdv mindenkinek,

 

Ma Spanyolországból írhatok nektek, egy olyan hét végén, amely a válogatott szünet miatt más volt, mint a többi. Az utóbbi napokat azzal töltöttem, hogy meglátogattam különböző barátaimat. Ez az utolsó szünetünk a szezon végét megelőzően, úgyhogy képzelhetitek mennyire jó volt egy kicsit kikapcsolódni a versenyfutás utolsó, nagy sebességgel közeledő heteit megelőzően.

 

A naptárra tekintve azt látom, hogy már csak kilenc, vagy remélhetőleg tíz, mérkőzésünk van hátra, mert ez azt jelentené, hogy bejutottunk az FA-kupa döntőjébe, amelyet majd május 19-én rendeznek a Wembley-ben. Úgyhogy ez a célunk: hogy innentől a szezon végéig tíz meccsen legyünk érdekeltek.

 

Ezek közül az elsőt szombaton játsszuk majd, újra a Premier League-ben. A Swansea lesz a vendégünk az Old Traffordon, egy győzelem pedig nagyon fontos lenne ahhoz, hogy megmutassuk, megakarjuk őrizni helyezésünket a tabellán. Ezután lesz egy kis időnk arra, hogy gondolkodhassunk a derbin és a további hátralévő mérkőzéseken.

 

 

Múlt héten búcsút intettünk Zlatan Ibrahimovicnak, aki az LA Galaxy együttesénél folytatja karrierét. Megtiszteltetés volt számomra, hogy egy öltözőn osztozhattam az elmúlt 15 év egyik legjobb csatárával, egy a pályán és azon kívül is nagyon különleges személyiséggel rendelkező futballistával, aki különböző bajnokságokban, de mindig nagy csapatoknál játszott. Sok szerencsét kívánok az MLS-ben Zlatan, biztos vagyok benne, hogy tovább fogod ontani a gólokat és még élvezd nagyon sokáig a futballt. Lycka till! 

 

Eközben a Common Goal mozgalom folytatja útját előre és egyre több és több embert képes elérni. A mostani hétfőn egy olyan új tagot üdvözölhetünk majd körünkben, aki osztozik abban a gondolatunkban, hogy a futball egy nagyon erős eszköz arra, hogy emberek millióinak életét könnyebbíthessük meg. Folytatni fogjuk erős lépdeléseinket előre, köszönjük a mozgalom támogatását mindenkinek!

 

Más sportokra térve nem lehet nem megemlíteni, hogy a Forma-1 visszatért, honfitársam, Fernando Alonso pedig ismét az élboly egyik helyén tudott végezni. Úgy tűnik, hogy ebben a szezonban is nagy élvezet lesz majd a futamokat követni, neki pedig sok szerencsét kívánok.

 

Most elköszönök. Mindig mindig, remélem most is szép hetetek lesz.

 

Ölelés,

 

Juan

 

UI: Nem minden volt olyan pozitív ezen a héten. Sajnos egykori Valenciabeli csapattársam, Santi Canizares fia meghalt. Innen is szeretném őt támogatásomról biztosítani és sok erőt kívánok az egész családjának a tragédia feldolgozásához.


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!