Riót betegség döntötte le lábáról

Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy Rio Ferdinand betegség miatt volt kénytelen kihagyni, a Manchester United Liverpool elleni, 3-2-es gyõzelmével záruló bajnokiját.


Elõzetesen szinte mindenki arra számított, hogy Ferdinand újra elfoglalja helyét a Vörös Ördögök védelmének tengedélyében a vasárnapi örökrangadón Nemanja Vidic párjaként, miután kedden már pályára lépett a Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen hosszú térdsérülését követõen.

 

Azonban az angol válogatott csapatkapitányának nevét nem találhattuk ott a Mersey-partiak ellen sem a kezdõben, sem a kispadon, miután a hórihorgas bekk nem tudta vállalni a játékot.

 

Rio helyett Jonny Evans kezdett Vidic párjaként, azonban a védõ mellett Ryan Giggs is elkaphatta a betegséget, ezért is cserélte le menedzsere a mérkõzés 80. percében.

 

Sir Alex Ferguson most abban reménykedhet, hogy a már két játékosát megfertõzõ kórság nem terjed tovább csapatában, mivel szerdán már a Ligakupában érdekeltek a Scunthorpe ellen.

 

"Már a félidõben is betegnek érezte magát, émelygett" - válaszolta Ferguson a Sky Sports azon kérdésére, Giggs miért rögtön az öltözõbe ment lecserélése után.

 

"Elkapott egy kisebb betegséget, ami már Rio Ferdinandot is ledöntötte a lábáról tegnap este."

 

"Remélhetõleg nem fogja végigfertõzni az egész csapatot."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!