Evans: Nem volt jó a szerelés

Jonny Evans ragaszkodik hozza, nem állt szándékában sérülést okozni Stuart Holdennek.


A Manchester United észak-ír védõje, Jonny Evans elmondta, nem akart sérülést okokzni a Bolton középpályásának, Stuart Holdennek, de elismeri,a szerelési kísérlete nagyon rosszara sikeredett.

A Vörös Ördögök védõjét a Bolton ellni mérkõzés 77.percében küldte le a pályáról a játékvezetõ, miután csúnyán összecsúszott a vendég csapat amerikai középpályásával, akit hordágyon kellett levinni a játéktérrõl.

 


Holden - akinek fél évet kell kihagynia sérülés miatt - korábban már elmondta, telefonon beszélt vele Evans, bocsánatot is kért tõle, amit õ el is fogadott.

Evans bevallja, gyorsan felfogta, hogy hibás volt a borzalmas becsúszás miatt és reméli, hogy Holden értékeli a hívását.

"Annyit mondtam neki, hogy nagyon sajnálom és nem akartam fájdalmat okozni" - mondta Evans.

"Hirtelen azt gondoltam szabályosan szereztem labdát. De amint egyenesen mentem az öltözõbe és visszanéztem a szerelési kísérletet, láttam, hogy nem volt jó becsúszás."

"A Bolton orvosa folyamatosan tájékoztatott engem és hétfõn kaptam is hívást tõle. Csalódott voltam a híreket hallva és egybõl hívtam is Holdent, hogy bocsánatot kérjek tõle."

"Úgy gondolom, bárki értékel egy ilyen hívást, ha sérülést okoztak neki. Egyetlen futballista sem szeret a mûtõasztalon feküdni, ez egy szerencsétlen eset volt, hogy más okozott sérülést valakinek."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!