Mata blogja: A lehető legjobb újrakezdés a szünet után

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában a legfőbb témát a hétvégi győzelem, és a városi derbi szolgáltatta.


Üdv mindenkinek,

 

A válogatott szünet után visszatértünk a Premier League-ben, mindezt pedig egy olyan helyen, az Old Traffordon tehettük meg, amelyet a legeslegjobban szeretünk, és úgy, amelyet szintén kedvelünk, győzelmet aratva és jó hangulatban. Fontos volt a Swansea elleni győzelem, mert sikerült három pontot szereznünk egy abszolút megérdemelt győzelemnek köszönhetően. Mindig nagy segítséget nyújt egy korai gól, az 1-0-s vezetésnek pedig kulcsszerepe volt abban, hogy magabiztosan játszhattunk tovább az újabb gólok megszerzésének reményében. Az első félidőben nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem a szezon egyik legjobban sikerült első játékrészét produkáltuk. A szünet után nem igazán volt nagy iram, de sikerült megtartanunk az eredményt és megszereztük a győzelmet.

 

 

Különösen szeretnék gratulálni Romelu Lukakunak a 100. Premier League góljához. Egészen kivételes dolog ezt a gólmennyiséget 24 évesen elérni, erre csak a legnagyobb gólvágók képesek. Különösen boldog vagyok Romelu miatt, mert a csapatért végzett munkáját nem csak a szerzett góljainak száma adja vissza. Ő egy nagyszerű fickó, aki nagyon megérdemelte ezt a sikert. 

 

 

Ezen a héten a felkészülésünk fókuszában egy olyan mérkőzés fog állni, amelyről már nagyon sokan beszélnek. Természetesen a City elleni derbire gondolok. Ez a mérkőzés nem éppen ideális helyzetben kerül megrendezésre a két csapat között fennálló tetemes pontkülönbség okán, de mindannyian tudjuk, hogy ettől még különleges mérkőzés lesz. Már nagyon várjuk, hogy pályára léphessünk ellenük és jó teljesítménnyel rukkolhassunk elő. Ez az, amit a szurkolóink megérdemelnek.

 

Spanyolországban továbbra is veretlen maradt a Barcelona és megmaradt nagy pontelőnyük az üldözőikkel szemben a Sánchez-Pizjuánban elért döntetlent követően is. A Sevilla a mérkőzés nagy részében nagyon magas szintű futballt mutatott be. E közben az Atletico, a Real Madrid és a Valencia is győzni tudott, így tovább növelték a távolságot az ötödik helyhez képest. 

 

Mielőtt elköszönnék, szeretnék minél előbbi gyógyulást kívánni Pelayo Novo, egy asztúriai srác számára, aki a Real Oviedo akadémiáján nevelkedett, jelenleg pedig az Albacete játékosa, és a Huesca elleni mérkőzés előtt a hotelben szenvedett súlyos sérülést. Melletted vagyok, és nagy ölelést küldök neked Pelayo. Emellett szeretném a támogatásomról biztosítani az angol futball legendáját, Ray Wilkinst is, aki néhány napja szívrohamot kapott.

 

Legyen szép hetetek, és mint mindig, köszönjük a támogatásotokat. Ölelés,

 

Juan

 

UI: Zlatan Ibrahimovic bemutatkozott az MLS-ben... mit is mondhatnék? Két góllal (amelyből az egyik parádés volt) járult hozzá csapata fordításához. Szerintem van egy új szomszéd Los Angelesben, ő pedig számos okot fog adni arra, hogy róla beszéljenek ;).


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!