Nem lesz őrült költekezés

Jose Mourinho szerint a Manchester United nem tesz semmilyen őrült dolgot a nyári, átigazolási időszak során annak érdekében, hogy csökkentse hátrányát a Man City-vel szemben.


A United fejlődését Mourinho második szezonjában az mutatja leginkább, hogy már most több pontot (71) szereztek, mint tavaly teljes szezonban (69).

 

Azonban a Sevilla elleni BL-kiesés, valamint a városi riválissal szembeni jelentős lemaradás azt mutatja, rengeteg munka vár még Manchester vörös felére.

 

Ám a portugál szakember - aki 300 millió fontnál is többet költött érkezése óta - kijelentette, a United nem tesz felelőtlen dolgokat a nyár folyamán és tudatában van annak, hogy a City minden bizonnyal idén is komoly erőfeszítéseket tesz majd a keret erősítéséért.

 

"Nem fogunk többet költeni annál, amennyit költhetünk. Nem fogunk semmilyen őrültséget tenni" - mondta Mourinho. "Mi csak próbálunk kicsit többet fejlődni. Ezt fogjuk próbálni."

 

 

"Mindenki megpróbál majd javulni - mint ahogy mi is tettük tavaly óta. Az utolsó szezonban hatodik helyen zártunk, idén pedig remélhetőleg a második hely lesz meg."

 

"A következő szezonra megpróbálunk jobbak lenni, meglátjuk majd, mi lesz. Talán a City is masszív összeget fektet be és nem akarják, hogy bárki közelebb kerüljön hozzájuk, nem tudom."

 

"De ez nem rólunk és róluk szól, hanem rólunk, róluk, az Arsenalról, a Liverpoolról, a Chelsea-ről és a Spurs-ről. Ez nem a City és a United. Itt hat csapat van!"

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!