Mata blogja: Nincsenek kifogások, csalódást keltő hét

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában a legfőbb témát a West Brom elleni meglepetésszerű vereség szolgáltatta.


Üdv mindenkinek,

 

Tudom, hogy egy ilyen vereség után nem akartok semmit se olvasni, mivel minden mérkőzés utáni megnyilvánulásunk csak üres szó lenne. Nem próbálok meg semmit se megmagyarázni itt, vagy kifogást keresni, csak szeretném folytatni ezt a heti rendszerességű kapcsolattartást veletek, bár az ilyen napokon ez nagyon nehéz dolog. Bizonyos hétfői napok boldogok, néhányak pedig nem. A mostanira inkább az utóbbi igaz.

 

Rossz mérkőzést játszottunk vasárnap. Nem lehet ehhez túlzottan sokat hozzátenni. Nem szeretnék semmit se elvenni a West Bromwich érdemeiből, de mi nem tudtunk megfelelni a saját elvárásainknak. Ez csalódást keltő, különösen a múlt heti győzelmünket követően, de ilyen a futball. Ezért is olyan fontos a megfelelő egyensúly megtartása a jó és a rossz időszakokban egyaránt. Gratulálok a Manchester City-nek, akik már matematikailag is a Premier League győztesének tekinthetőek.

 

 

Továbbra is a két legfőbb célunkra fogunk koncentrálni a szezon végéig: hogy megtartsuk a második helyünket, és bejussunk az FA-kupa döntőjébe, hogy megnyerhessük a trófeát. Ehhez az előttünk álló héten nagyon fontos lépést tehetünk.

 

Remélem, hogy hét nap múlva egy sokkal boldogabb hétfőre ébredhetünk. Legyen szép hetetek és köszönjük a támogatásotokat.

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!