A tartalékok között Mitchell nyert

Demi Mitchellt választották meg az Év Legjobb Tartalékjának. A 21 éves játékos Kieran O'Harát és Ethan Hamiltont előzte meg.


Mitchell szerves része volt Ricky Sbragia csapatának a szezon első traktusában, a nyitó fordulóban gólt is lőtt a Leicester City-nek. Mindent összevetve a bekk négy gólt termelt és remekül támadott a szélen, sebességet és trükköket mutatva. Nem volt véletlen tehát, hogy az előző szezon végén a felnőttek között is bemutatkozhatott.

 

Lenyűgöző formája segített ahhoz, hogy januárban kölcsönbe kerüljön a Hearts gárdájához, ahol gyorsan letette névjegyét és a skót kupában be is talált a St Johnstone ellen.

 

Sajnos egy térdsérülés hátráltatta fejlődését, de azóta felépült és visszatért az Edinburgh-i csapathoz.

 

"Gyerekként kerültem ide, úgyhogy nagyon sokat jelent, hogy nyertem egy díjat a Manchester Unitednél" - nyilatkozta Michell.

 

 

"Amikor kölcsönbe mész, érettebbé válsz személyként, férfiként, rengeteget tanulsz és úgy gondolom, ezzel sokat tanultam, igazi, férfias focit játszok és immár pontokért focizok. Tudod, mennyire fontos ez a stábnak és a körülötted lévő játékosoknak."

 

"Őszintén szólva úgy vélem, a felkészülési túra nagyszerű élmény volt, de olykor kissé túlterheltnek éreztem magam. Hatalmas élmény volt, sokat tanultam, de azzal, hogy kölcsönbe a Hearts-hoz kerültem, még többet tanultam. Úgy érzem, fejlődött a személyiségem."

 

A kapus O'Hara lett a második, míg az energikus középpályás Hamilton a harmadik ezen a szavazáson.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!