Fellaini: Hibázott a United

Marouane Fellaini szerint a Manchester United "hibázott", hogy nem kínáltak neki szerződés hosszabbítást korábban, elmondása szerint ezzel ugyanis "erős pozícióba" került.


José Mourinho hétfőn arról beszélt, a klub és Fellaini úton vannak a közös megállapodás felé szerződése meghosszabbítása kapcsán, amely a szezon végén jár le az Old Traffordon, a középpályás pedig nem sokkal ezt követően már következő szezonbeli manchesteri terveiről nyilatkozott.

 

Mindazonáltal, egyes sajtótermékek szerint így is előfordulhat, hogy a nyáron elhagyja a Vörös Ördögöket, miután Fellaini legfrissebb interjújában elárulta, "mindenre nyitott" és "nem okozna problémát számára a kínai élet sem".

 

"Az egész stáb mindent megtesz a maradásomért" - mondta a Sport Voetbal Magazine-nak.

 

"A klub tavaly nem hosszabbította meg a szerződésemet. Most erős pozícióban vagyok, különösen azóta, mióta Mourinho is kijelentette, hogy a maradásomat akarja."

 

"Tavaly odamentem a menedzserhez, és közöltem vele, hogy új szerződést szeretnék. Ezután volt egy második egyeztetésünk is, de nem fogom tízszer kérni."

 

 

"Ezután fontossá váltam a csapatnak... egy jó játékos pedig manapság már 50 millió euró körüli összegekbe kerül. A klub tudja, hogy hibáztak velem kapcsolatban."

 

Fellaini továbbra is egyeztetési fázisban van a Uniteddel, azonban nem utasította vissza, hogy bármi megtörténhet vele a nyár folyamán.

 

"30 éves vagyok, a szerződésem lejáróban és egyezkedek a Manchester Uniteddel" - tette hozzá.

 

"Számos klub jelezte már az érdeklődését. Most arra várok, hogy megtudjam, mi fog történni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!