Milinkovic-Savic ügynöke reagált a pletykákra

A hétvége folyamán felröppentek olyan hírek, hogy a szerb középpályás nagyon közel áll a Unitedhez, viszont ügynöke gyorsan reagált ezzel kapcsolatban.


Mourinho a nyár folyamán szeretné megtalálni a visszavonuló Carrick pótlását és eddig úgy tűnt, hogy Sergej Milinkovic-Savic lesz a befutó, hiszen a hétvége folyamán olyan hírek kaptak szárnyra, amelyek szerint 80 millió fontért érkezik majd a Lazio csapatától.

 

A 23 éves játékos ügynöke azonban megcáfolta, hogy bármilyen megállapodás lenne a két klub között. Érdekesség, hogy a játékos ügynöke Mateja Kezman, akit korábban a portugál tréner igazolt a Chelsea-hez.

 

A Lazio jelenleg is nagy harcban van a következő évi BL indulásért, ezért Kezman szerint még felesleges az átigazolásról beszélni.

 

 

"Laziónak még három fontos meccse van hátra, és egyelőre senki sem beszél tárgyalásokról" - mondta a játékos ügynöke a Lazionews.eu-nak.

 

"A Biancocelestinek a legjobb teljesítményét kell nyújtania, hogy ott lehessen a jövő évi Bajnokok Ligája kiírásban."

 

"Az európai klubok körében hatalmas az érdeklődés Sergej iránt, viszont megállapodás még egy klubbal sem történt."

 

A hírek szerint a Vörös Ördögök kívánságlistáján a szerb játékos mellett további két középpályást is figyel a klub, az egyik Fred a Shakhtart Donetsk játékosa, a másik pedig Jorginho, aki idén remek szezont futott a Napoli csapatánál.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!