Carrick: Sir Alex sokat jelent nekem

A Manchester United csapatkapitánya, Michael Carrick szívélyes tisztelettel beszélt korábbi menedzseréről, Sir Alex Fergusonról azután, hogy a legenda szombaton súlyos agyvérzést szenvedett.


Az egykori szakvezető, aki 26 éve alatt 38 trófeát nyert a Vörös Ördögökkel, továbbra is intenzív osztályon van szombati műtétje után.

 

Carrick - aki hét éven át játszott Ferguson irányítása alatt - elmondta, feldúlt állapotban volt, miközben próbálta megtudni, hogy van korábbi menedzsere és mint mindenki a klubnál, ő is reméli, hogy Sir Alex gyorsan felépül.

 

"Lesújtó volt"- mondta a középpályás az MUTV-nek, miként érezte magát akkor, amikor először meghallotta a sokkoló hírt. "Szombat este kaptam egy üzenetet és nem tudtam elhinni. Nem is tudtam felfogni. Csak letaglózott."

 

"Különböző dolgokat lehetett hallani, de nyugodt maradtam és beszéltem néhány emberrel a klubnál, hogy kicsit megtudjak róla információkat. Az egész világ támogatásáról biztosította. Aggódtam miatta, mint korábbi menedzseremért és barátomért - ami mindenki számára volt. Látszott, milyen hatással volt mindenkire. Nagyon sokat jelent számomra, mint mindenki számára a klubnál."

 

 

"Kemény éjszaka volt a szombati, pozitív hírekre vártunk. Mindannyian imádkoztunk érte, Rá, Cathy-re és a családra gondoltunk. Nehéz időszak ez mindenki számára, de pozitívan állok a dolgokhoz és bízom abban, hogy túljut ezen is."

 

Nem csak a klub korábbi és mostani játékosai szorítanak Sir Alex-nek, hanem több klubtól is megható mondatokat kapott, akárcsak sok embertől, akik megfordultak a labdarúgás körül, de kormányzó testületektől is érkeztek üzenetek.

 

"Ez csak azt mutatja, milyen tisztelet övezi őt" - folytatta Carrick. "Hihetetlen az egész futball világ, akárcsak az azon kívüli is, a világ minden szegletéből, az élet különböző területein dolgozó emberek biztosították őt támogatásukról. Ilyen hatással volt az emberekre!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!