Kérdéses Lukaku döntőbeli szerepvállalásának mértéke

A Manchester United menedzsere, José Mourinho friss információkkal szolgált Romelu Lukaku felépülése kapcsán és elismerte, előfordulhat, hogy a klub házi gólkirálya csak a kispadon kezdhet a Chelsea elleni FA-kupa döntőben.


A belga válogatott támadó az Arsenal elleni hazai győztes bajnokin szenvedett bokasérülést, de reményei szerint egykori klubja ellen már pályára léphet a Wembley-ben, amely az első trófeája lehetne azóta, hogy nevelőklubjával, az Anderlechttel bajnok lett még 2010-ben.

 

Egyértelműen az idővel verseng Lukaku, aki remek bemutatkozó idényt tud maga mögött az Old Traffordon, hogy ott lehessen a világ legrégebbi kupasorozatának fináléjában és hogy hozzájárulhasson ahhoz, hogy kupagyőzelemmel fejezhesse be a szezont a United.

 

 

"Reményeink szerint játszhat a döntőben" - kezdte Mourinho.

 

"Belgiumban tartózkodik, ott kezelik, a belga orvosok pedig folyamatosan kommunikálnak a klub doktoraival. Egyelőre még kivárunk, hogy milyen módon lehetséges a döntőbeli szereplése. Ha nem kezd, akkor legalább a kispadon ott lesz."

 

Lukaku a vasárnapi, Watford elleni Premier League szezonzárót mindenképpen kifogja hagyni az Old Traffordon, de azt követően még hat nap áll majd a rendelkezésére, hogy megfelelő erőnléti állapotba kerüljön a döntőre, amelyet aztán a világbajnoki felkészülést segítő barátságos mérkőzések követnek majd a válogatottal.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!