Mata blogja: Együtt játszottam Michael Carrickkel!

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában ezúttal csak és kizárólag Michael Carrick búcsúzásával foglalkozott!


Üdv mindenkinek,

 

Klasszis. A pályán és azon kívül is. Egészen biztosan ez a legjobb lehetőség, ha egy szóban akarjuk leírni Michael Carricket. Futballjának minden egyes pillanatában klasszis volt, könnyedén tette a dolgát, nagyon jól értette a játékot, megfelelő döntéseket hozott és mindig előre tekintett. Áldásnak érzem, hogy együtt játszhattam Michaellel, mert tudtam, hogy ő bármikor képes lesz engem megtalálni labdáival. Mindössze annyi volt csak a dolgom, hogy a megfelelő helyre mozogjak, a többit a gondolkodásával és a lábával már ő maga intézte.

 

 

Michael a megfelelő példa annak bemutatására, hogy a futballban a fizikális adottságok mellett a fejre is szüksége van egy játékosnak. Csapatunk 16-osa utóbbinak alapos kiaknázásával játszott: gondolkodott, értette és elemezte a történéseket. Vitán felül áll, hogy ő generációjának egyik legjobb középpályása, bár néhány pillanatban igencsak alul értékelték - no nem a csapattársaira vagy a kollégáira gondolok, mivel ha imádod a futballt, akkor azzal együtt Carricket is. Kapitányként mindig példát mutatott, nem kellett felemelnie a hangját, a szavaiból pedig mindig áradt a tudás, a szenvedély és a tapasztalat.

 

Mindenki tiszteli Michaelt, lenyűgöző karriere illetve leginkább amiatt, amilyen ember ő maga. Nagyon köszönök mindent barátom, és sok szerencsét kívánok a jövőre. Együtt játszottam Michael Carrickkel!

 

 

Legyen szép hetetek. Ölelés,

 

Juan

 

UI: Nem felejtkeztünk meg az FA-kupa döntőről. Hétfőtől a szezon legfontosabb (és legnagyobb) mérkőzésére koncentrálunk. Nagyon várjuk, hogy boldogan zárhassuk az idényünket!


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

FA-kupa döntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!