Mata blogja: A szurkolóink trófeát érdemeltek volna

Szezonbeli utolsó blogbejegyzésével rendelkezett Juan Mata, amely témáját az FA-kupa döntőben elszenvedett vereség adta.


Üdv mindenkinek,

 

Ez a szezon utolsó posztja, amelyet természetesen szerettem volna teljesen másként megírni. Elveszíteni a szezon utolsó mérkőzését, amely ráadásul egy olyan különleges alkalom, mint az FA-kupa döntő, nagyon frusztráló. Mosollyal és úgy akartuk befejezni ezt a szezont, hogy valamit visszaadunk nektek a támogatásotokért, de sajnos ez nem sikerült.

 

Mi nagyon vártuk ezt a mérkőzést, és tudtuk, hogy ti is. Hihetetlenül csalódott vagyok, hogy nem tudtuk megnyerni ezt a döntőt értetek, mivel a stadionban ismételten hihetetlen támogatásban részesítettetek bennünket. Más szezonzárást érdemeltetek. 

 

 

A mérkőzésről magáról szólva, különösen a második félidőben volt rengeteg helyzetünk a gólszerzésre és hogy a mérkőzést hosszabbításra mentsük, de nem sikerült, úgyhogy fairnek kell lennünk és gratulálnunk kell a Chelsea-nek.

 

Szomorú, hogy keserű szájízzel kell most szabadságra mennünk, amely még el fog tartani egy darabig, de ezzel egy időben már a jövőre is koncentrálunk. Jobbnak kell lennünk és vissza kell találnunk arra a győzelmi útra, amely ezt a klubot és titeket is meghatároz.

 

Nagyon köszönjük az egész szezonon át tartó támogatásotokat, különösen az olyan rossz pillanatokban, mint a szombati volt; ez rengeteget jelent számunkra. Tudom, hogy most a szavak nem bizonyulnak elégnek, de mindössze csak ennyit tudok írni nektek. Köszönöm mindnyájatoknak. Erősebben fogunk visszatérni.

 

Ölelés,

 

Juan


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!