Mirabelli: Fellaini nem hosszabbít

Az AC Milan sportigazgatója, Massimiliano Mirabelli szerint Marouane Fellaini a nyáron távozik a Manchester Unitedtől, valamint megerősítette, az olasz klub egyelőre még nem állapodott meg a belga játékossal.


Fellaini manchesteri szerződése lejár a nyáron, bár Jose Mourinho, a manchesteri klub menedzsere a közelmúltban azt mondta, küszöbön áll egy megállapodás, mely Fellaini hosszabbításáról szól.

 

A középpályás még semmit nem mondott a nyilvánosságnak és az AC Milan az egyike azon számos klubnak, melyek szívesen soraikban tudnák a belgát.

 

Mirabelli úgy tudja, Fellaini nem fog hosszabbítani és bízik abban, hogy az Everton egykori játékosa átteszi székhelyét a Serie A-ba.

 

 

"Fellaini fontos játékos lehet, az is" - mondta Mirabelli. "Tudjuk, hogy nem fogja megújítani szerződését a Unitednél, de nehéz lenne azt mondani, hogy lezártnak tudhatjuk a leigazolását. Fontos képességei vannak. Tenni fogunk az ügy érdekében, de mindent fenntartásokkal kezelünk."

 

"Először zárjuk le az átigazolásokat, majd bejelentjük őket."

 

Fellaini 2013-ban érkezett az Old Traffordra az Everton gárdájától, azóta 155 alkalommal öltötte magára a Vörös Ördögök mezét és 20 gólt szerzett.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!