Ferguson örvend Valencia visszatérésének

A United menedzsere rendkívül elégedett a szélsõvel.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson üdvözölte Antonio Valencia hosszú ideig tartó, komoly sérülésébõl tett felépülését.

A 25 éves szélsõ szeptember óta volt kénytelen távol lenni a United közdelmeitõl, amikor a Rangers elleni UEFA Bajnokok Ligája találkozón bokatörést szenvedett.

Az equadori válogatott játékos immár erõnlétileg is kiváló, így már a Marseille elleni mérkõzésen is igen pozitív teljesítményt nyújtott.

Fergie úgy véli, a korábbi Wigan játékos fontos szerepet játszik majd a szezon hátralévõ részében.

 


"Antonio megmutatta a játéka minden részletét, rávilágítva miért is hiányzott nekünk annyira" - mondta a skót menedzser az Inside Unitednek.

"Fantasztikus labdarúgó. Nagyon jókor tért vissza, mikor Nani épp megsérült. A képessége, hogy már lehetetlennek hitt labdát is elér és megjátsza, nagyon hasznos a számunkra, Javier Hernandez második gólja elõtt pedig tisztán látszott, ésszel játszik. Ryan Giggsnek adott passza fantasztikus volt."

"Nagy plusz ez számunkra. Antonio és Nani nagy lökést adhatnak nekünk.

A Manchester United jelenleg öt pontos elõnnyel áll a bajnokság élén, megelõzve az Arsenal együttesét. Szombaton a West Ham otthonában növelhetnék nyolc pontra elõnyüket Valenciáék.
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!