Rivaldo támogatja Fred Unitedbe igazolását

Rivaldo szerint a Manchester United egy "csodálatos játékost" szerzett meg azt követően, hogy megállapodtak a brazil középpályás, Fred átigazolásáról.


Fred vasárnap csereként állt be a Horvátország ellen 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen az Anfielden, és a hírek szerint öt évre kötelezte el magát az Old Traffordra.

 

A Vörös Ördögök tegnap délután egy szűkszavú közleményben tudatták hivatalos weboldalukon a megállapodás létrejöttét, és "hamarosan" további információkkal is szolgálnak majd.

 

Bár Fred eddig csak nyolc alkalommal ölthette magára Brazília híres sárga mezét, de tagja a 2018-as oroszországi világbajnokságra utazó 23 fős keretnek, a 2002-ben aranyérmet nyerő Rivaldo szerint pedig honfitársa illeni fog a Unitedbe.

 

"Ő egy csodálatos játékos" - kezdte az 1999-es Aranylabdás. 

 

 

"Mint bármely másik játékosnak, aki új országba igazol, neki is szüksége lesz egy kis időre az alkalmazkodáshoz."

 

"De ha te egy olyan jó játékos és briliáns középpályás vagy, mint ő, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól fogsz teljesíteni. Jó játékosa lesz a Manchester Unitednek és a United is megfelelő klub lesz a számára."

 

Fred még 2013-ban igazolt a Shakhtar Donetsk együtteséhez, ahol háromszor is bajnokcsapat tagja lehetett.

 

A Bajnokok Ligájában már pályára lépett az Old Traffordon, amikor a David Moyes irányította Uniteddel mérkőztek meg a csoportkörben, de a városi rivális Manchester City ellen is játszott a Bajnokok Ligája nemrég véget ért szezonjának legjobb 16 csapata között.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!