Mourinho: Remélem Matic hamar mehet nyaralni

A Manchester United menedzsere, José Mourinho elárulta, abban reménykedik, hogy Szerbia már a csoportkörben búcsúzni kényszerül a világbajnokságról - így Nemanja Matic előbb mehetne jól megérdemelt pihenőjére.


Mourinho a nyári válogatott seregszemlén a Russia Today tv-csatorna szakértőjeként fog dolgozni Oroszországban, és mivel nem sokkal több mint egy hét van már csak hátra a torna indulásáig, ezért megkérték, hogy jósolja meg az egyes csoportok győzteseit, és a további továbbjutók kilétét is.

 

Mivel a Manchester Unitedet 11 játékos képviseli majd a világeseményen, Mourinho elismerte, ez dilemmát okoz számára, mert amellett, hogy szeretné játékosai sikerét, de emellett örülne, ha pihenni is maradna idejük a klubszezont megelőzően.

 

"Ez nagyon nehéz. Nem akarom, hogy elragadjanak az érzelmeim, de ezt nagyon nehéz megakadályozni" - kezdte a portugál menedzser.

 

"A játékosaim győzelmét szeretném látni, de szeretném, ha lenne idejük pihenni és feltöltődni is. Úgyhogy nehéz lesz ebben megtalálni az egyensúlyt."

 

 

Jóslatai közben pedig bocsánatot kért egyik kedvenc játékosától, Nemanja Matictól. A középpályás hazájával ugyanis az E-jelű kvartettben Brazília, Svájc és Costa Rica ellen kell, hogy kivívja a továbbjutást, Mourinho szerint pedig a brazilok csoport elsősége mellett a helvétek folytatják majd a kieséses szakaszban Szerbia kárára.

 

"Szükségem van arra, hogy Matic elmehessen nyaralni, így Svájcot mondom a második helyre. Sajnálom Nemanja, de pihenésre van szükséged" - tette hozzá.

 

Egy másik játékos, aki szomorú lenne, ha Mourinho jóslatai bejönnének, Victor Lindelöf, ugyanis Svédországot csak a harmadik helyre tippelte az F-csoportban Németország és Mexikó mögött.

 

Az 55 éves szakember szerint további 9 manchesteri játékosa túl fogja élni a csoportkört, így a kieséses szakaszban ott lesz szerinte Anglia (Phil Jones, Ashley Young, Jesse Lingard, Marcus Rashford), akik a csoportban megelőzik majd Belgiumot (Romelu Lukaku, Marouane Fellaini). Csoportelsőnek tippeli Spanyolországot (David de Gea), Franciaországot (Paul Pogba) és Argentínát (Marcos Rojo) is.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!