Capello behívta Welbecket

A United kölcsönben szereplõ támadója meghívót kapott Anglia válogatottjába.


Az Angol Labdarúgó Szövetség megerõsítette, a keddi, Ghána elleni barátságos mérkõzésre Fabio Capello behívta a válogatottba a Manchester United fiatal csatárát, Danny Welbecket.

A Vörös Ördögök fiatalja hat gólt szerzett idén a Sunderland színeiben, ahol kölcsönszerzõdését tölti és jó fomáját Capello is elismerte.

Úgy tûnik, komplett változások történnek a ma esti találkozóra a három oroszlánosok csapatában, ahhoz képest, amely csapat hétvégén Walesben gyõzött EB selejtezõn.

A teltházas Wembleyben megrendezésre kerülõ összecsapás házigazdájánál a hírek szerint a Liverpool 35 millió fontos csatára, Andy Carroll lesz majd legelöl, míg Welbeck csereként debütálhatna a nagy válogatottban.

 


Welbeck tíz U21-es válogatottsága alatt 3 gólt szerzett, ám a tegnapi csúfos, Izland elleni hazai pályás vereségbõl nem vette már ki a részét. Ám a múlt heti, Dániában elért 4-0 alkalmával gólt is szerzett a fiatal támadó, aki néhány hete tért ki majd 2 hónapos sérülést követõen.

"Élvezem, hogy része lehetek Anglia U21-es csapatának és nagyon nem szeretem, ha kihagyok mérkõzéseket" - nyilatkozta Welbeck nemrég a Newcastle Chroniclenek.

"Fantasztikus, ha valaki minden szinten felhúzhatja magára hazája válogatottjának mezét, ez sokat jelent nekem. Pályafutásom azon szakaszában járok, mikor nevet akarok szerezni magamnak."

"A sunderlandi szereplésem is része ennek, a másik rész az U21-ben való szereplés. Az utánpótlás válogatottban mutatott teljesítményem rengeteget segített nekem."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!