Henderson hosszabbított

Dean Henderson 2020-ig meghosszabbította szerződését, ami plusz egy évvel még tovább növelhető.


Az ígéretes kapus az angol U21-es válogatott tagja és az előző szezonban remek szezont futott a Shrewsbury Townnál. Bár a Rotherham United elleni rájátszás döntőt elveszítette csapattársaival annak ellenére, hogy kiválóan védett a Wembley-ben, a fiatal portás bekerült a League One álomcsapatába.

 

A Stockport County és a Grimsby Town után került a Shrewsbury-hez, melynek első csapatában játszott és rendkívül népszerű volt a szurkolók körében.

 

"Nagyon örülök" - lelkendezett Dean az MUTV-nek adott interjújában. "Jó szezont futottam a Shrewsbury-nél, majd visszajöttem a világ legnagyobb klubjához és aláírtam szerződésem meghosszabbítását, ez hatalmas eredmény nekem és a családom számára is. Újabb álom vált valóra."

 

 

"Nyilvánvaló, hogy a tavalyi szezon után, amikor jól ment nekem és játszottam, sok érdeklődő felbukkant, de a United a világ legnagyobb klubja, az első naptól az én klubom, úgyhogy természetesen mindig az első a gondolataimban."

 

"Az egész családom itt van velem, ez egy megtiszteltetés. Elindulni onnan, ahonnan mi indultunk, a semmiből és elérni mindezt az fantasztikus dolog, nagyon örülök neki."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!