Ferguson: Minden meccsen gyõzni kell

Sir Alex Ferguson figyelmeztette a Manchester United minden játékosát, hogy a hátralévõ összes Premier League mérkõzést kezeljék úgy, hogy muszáj nyerniük.


Miután az angol bajnokság idei szezonjának vége egyre jobban közeledik, és a Vörös Ördögök továbbra is harcban állnak három trófea megszerzéséért, ezért a csapat skót menedzsere tudja, bármilyen hiba az elõttük álló sorsdöntõ, és egyben rangadónak számító mérkõzéseken nagyon sokba kerülhet a végelszámolás szempontjából.

 

A szombati, erõtpróbáló vendégjáték a West Ham otthonában azt eredményezi, hogy már korán pályára lépnek, és így meglesz az esélyük, hogy Avram Grant alakulatának esetleges legyõzésével nyolc pontos elõnyre tegyenek szert az üldözõikkel szemben, bár a londoni alakulat soha nem adja könnyen a bõrét.

 

Az Arsenal, akik szombaton a Blackburnt látják vendégül, jelen pillanatbna öt pontos hátrányból követi a Unitedet, úgy hogy egy mérkõzéssel kevesebbet játszottak, és rangadóra várják a manchesterieket az Emirates Stadiumban.

 

Sir Alex Ferguson maximálisan tudatában van, hogy együttesére, és a régóta vágyótt 19. bajnoki címükre  az Ágyúsok jelentik a legnagyobb veszélyt, azonban elutasította annak lehetõségét, hogy kizárja a másik három, még bajnoki címre esélyes csapatot az aranyéremért folyó versenyfutásból.

 

 

"Ahogy haladunk elõre az idõben, úgy tûnik, hogy az Arsenal és köztünk fog eldõlni a bajnoki cím sorsa" - kezdte a 69. életévében járó edzõlegenda az Inside Unitednek.

 

"De soha nem lehet tudni. Még ott van a képben a Manchester City, a Chelsea és a Tottenham is - õket sem szabad lebecsülni, bár jónéhány fontos mérkõzés következik most."

 

"Jelen pillanatban minden mérkõzésre úgy tekintek, hogy gyõztesként kell a végén kikerülnünk."

 

"Kötelezõ a gyõzelem minden lehetséges alkalommal, hiszen minden egyes három pont megszerzésével egy lépéssel közelebb kerülhetünk a célegyenesben a célhoz."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!