Son a United célkeresztjében

A legfrissebb értesülések szerint a Tottenham játékosáért a United is harcba szállt.


A Manchester United a következő szezonban bajnokságot szeretne nyerni, melyhez nélkülözhetetlen a jelenlegi keret megerősítése. 

 

Az idei vb-n remeklő Son Heung-min lehet Jose Mourinho legújabb célpontja, aki Fred és Diogo Dalot után érkezhet a csapathoz.

 

A német Sport1 értesülései szerint a Manchester United szeretné megszerezni a dél-koreai játékost, aki gólt tudott szerezni a Németország elleni mérkőzésen.

 

A 25 éves játékosnak nincs konkrét kivásárlási ára a jelenlegi Tottenham szerződésében, azonban az angol csapat körülbelül 62 millió fontot szeretne kapni érte.

 

 

A Vörös Ördögök mellett az Arsenal új menedzsere, Unai Emery is szívesen a csapatában tudná az ázsiai játékost.

 

A Tottenham azonban a londoni riválisnak nem valószínű, hogy átengedi a játékosát, ezért a United lehet a befutó a két csapat versenyfutásában.

 

A Sport1 értesülései szerint azonban a Liverpool is érdeklődik a játékos iránt, mivel úgy tűnik, hogy nem sikerül megszerezniük a Lyon középpályását, Nabil Fekirt.

 

Son az elmúlt szezonban 12 gólt és 6 gólpasszt jegyzett a Premier League-ben és a Tottenham nem szívesen válna meg tőle, azonban a dél-koreai játékos állítólag változást szeretne a karrierjében.

 

Son a vb kiesés után hamarosan visszatér Mauricio Pochettino csapatához, ahol eldőlhet a játékos sorsa, és akár a United is lehet a befutó a játékosért folytatott harcban.

 


Express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!