Darmian nagy klubhoz állna tovább

A Manchester United védője, Matteo Darmian elárulta, az Internazionale, a Juventus vagy a Napoli is lehet a következő állomáshelye.


Az olasz Sky tv-csatorna múlt héten hozta nyilvánosságra, hogy Darmian ügynöke a Juventus sportigazgatójával, Fabio Paraticivel folytat tárgyalásokat.

 

A játékos távozása azáltal pedig csak még valószínűbbé vált, hogy a United szinte semmi jelét sem mutatja annak, hogy meghosszabbítsa a 2019-ben lejáró szerződését, állítja az olasz bekk.

 

"A United egy top klub, de szerintem normális dolog, hogy szeretnék kezdőként játszani" - kezdte Darmian a La Gazetta dello Sportnak.

 

"Még egy év van hátra a szerződésemből és még nem beszéltünk a hosszabbításról. Az ügynököm tudja, hogy én mit szeretnék."

 

 

"Visszatérés Olaszországba? Lehet az Inter, a Juve, a Napoli vagy valamelyik másik csapat is, ezt nem én fogom megmondani."

 

"Bármely eset is áll majd fenn, csak olyan klubhoz igazolnék, amely számomra a legmegfelelőbb megoldást nyújtja. Az ajtóm nyitva áll."

 

"[Tavaly] közel álltam a távozáshoz, de a United nem akart elengedni. Ezt a bizalom jeleként vettem, illetve szerettem volna újabb egy évig José Mourinho irányítása alatt játszani."

 

Darmian játéklehetőségei erőteljesen limitálttá váltak a portugál menedzser érkezése óta, és az előző szezonban csak 17 alkalommal léphetett pályára. Diogo Dalot leigazolása a Portotól csak még inkább azt vetíti előre, hogy partvonalon kívülre szorulhat, amennyiben az Old Traffordon marad.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!