Valencia nagyon várja az USA-ba való visszatérést

A Manchester United védője, Antonio Valencia alig várja már, hogy a hónap második felében visszatérhessen a klubbal az Amerikai Egyesült Államokba.


A Vörös Ördögök felkészülési túrájuk keretében megmérkőznek a Club America (július 20.), a San José Earthquakes (július 22.), az AC Milan (július 26.), a Liverpool (július 28.) és a Real Madrid (augusztus 1.) együtteseivel is, utóbbi hárommal az International Champions Cup keretében.

 

Ez sorozatban a második év, hogy a Manchester United a tengerentúlra látogat a Premier League következő idényére való felkészülés jegyében, Valencia reményei szerint pedig a látogatás ugyanolyan sikeres lesz, mint volt tavaly.

 

"Csodálatos volt a tavalyi túránk" - kezdte az ecuadori játékos a Manutd.com-nak.

 

"Nagyszerű élmény volt. A csapat nagyon jó teljesítményekkel rukkolt elő."

 

"Amire különösen szívesen emlékszem vissza, az a nagyon meleg fogadtatás és az a remek érzés, amit az okozott, hogy mennyi szurkoló jött el megnézni minket."

 

"Nagyon várom az idei túrát és hogy visszatérhessünk Los Angelesbe. Remélhetőleg sikerül újra jó produkciót nyújtanunk és tudunk néhány győzelemmel kedveskedni a kilátogatóknak."

 

 

Múlt nyáron a Manchester City-vel, a Real Madriddal és a Barcelonával is megmérkőzött többek között a United az USA több városában, ahol a helyi szurkolók nagyszerűen fogadták a csapatot. Valencia idén sem számít másra.

 

"Egészen hihetetlen az a fogadtatás, amelyben bármely USA-beli városban részesültünk. Hihetetlen nagy büszkeséggel tölt el minket az, hogy annak a klubnak a tagjai lehetünk, amelyet ilyen nagy számban követnek szurkolók a világban" - tette hozzá.

 

A manchesteriek játékoskeretének legrégebb óta szolgáló tagja emellett úgy érzi, az új szezonra való felkészülést nagyszerűen segíti az is, hogy a világ legjobb csapatai ellen mérettethetik meg magukat.

 

"Fontos, hogy magas színvonalú mérkőzéseket játszunk kimagasló képességű csapatok ellen, erre pedig a nyáron lehetőségünk is lesz."

 

"Fizikálisan ez nagyon sokat segít a felkészülésben, emellett pedig remélhetőleg jó formában is térhetünk majd haza a túráról a szezon kezdetére. Készen kell állnunk a ránk váró erőpróbákra a Premier League-ben, ehhez pedig megfelelő fizikális állapot szükséges."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!