Hamilton hosszabbított

A Manchester United fiatal tehetsége meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését a csapatnál.


Ethan Hamilton a Vörös Ördögök egyik nagy reménysége továbbra is marad a klub játékosa, annak ellenére, hogy az előző szerződése július 1-jén lejárt, a klub a mai napon meghosszabbította a szerződését.

 

A 19 éves játékos a mai napon tért vissza az edzőközpontba, hogy megkezdje a felkészülést az első csapattal a következő szezonra.

 

Hamilton korábban már edzett az első csapatnál, ráadásul a februári Huddersfield elleni mérkőzésen bekerült a keretbe is, miután Paul Pogba a mérkőzés napján lebetegedett.

 

A skót játékos a Huddersfield elleni meccs előtt egy nappal végigjátszotta a Chelsea elleni tartalékos mérkőzést, másnapra megkapta a 48-as mezszámot és utaznia kellett Mourinhóékkal a John Smith stadionba.

 

 

A fiatal tehetség már nagyon várja a következő szezont, és az új szerződésének aláírását követően nyilatkozott a ManUtd.com-nak.

 

"A Manchester United mindig is az én csapatom volt, tehát nagyon örülök, hogy maradni tudok és itt folytatódhat tovább az utazásom. Tudom, hogy kissé közhelyesnek tűnhet, de mindent bele kell adnom és keményen kell dolgoznom" - nyilatkozta Hamilton a klub hivatalos oldalának.

 

"Sosem tudhatod, hogy éppen ki figyeli az edzést, tehát az én mottóm az, hogy mindig be kell bizonyítani az embereknek, mit is tudsz valójában és le kell nyűgözni az edzőket és a menedzsert minden egyes nap. A United híres arról, hogy esélyt ad a fiatal játékosoknak bizonyítani az első csapatnál, amennyiben elég jó vagy, az életkortól függetlenül, és ez az én álmom."

 

Hamilton az elmúlt idényben nevezve volt a Denzil Haroun év játékosa trófeára a tartalék csapatnál Kieran O'Hara és Demi Mitchell mellett.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!