Hivatalos: Új szponzor a mezeken

Több évre szóló, globális partneri megállapodást kötött a Manchester United és az amerikai, Wisconsin állambeli Kohlerben székelő életmód márka, a Kohler.


Ezentúl a KOHLER márka logója is látható lesz a világ legjobban fogyó klubcsapat mezének ujján, a férfi és a női csapat esetében is. Az egyezség további részeként különböző közös akciók lesznek majd a Manchester United szurkolói és a Kohler vásárlóinak bevonásával.

 

A Kohler cég piacvezető a konyhai és fürdőszobai termékek dizájnját és innovációját tekintve és egyike a világ legnagyobb energiarendszer előállítóinak. Mivel 1873-ban alapították, így a két szervezet már több mint 140 éve létezik, amely együtt jár a mozgalmas történelemmel, a kiválósággal, az innovációval, illetve a közösen vallott értékekkel is, hogy pozitív hatással legyenek a világra.

 

David Kohler (balra) és Richard Arnold (jobbra)

 

"Örömünkre szolgál, hogy meghatározó partnerünkként, és mint történetünk első mezujj szponzora köszönthetjük a Kohlert a Manchester United családban. A mez számunkra többet jelen egy ruhadarabnál, amit viselünk, ugyanis ez testesíti meg a szurkolóink számára a klub iránt érzett szenvedélyt és elköteleződést is" - mondta a Manchester United csoport ügyvezető igazgatója, Richard Arnold.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!