Blind a távozás küszöbén

A Sky hírforrásai szerint az Ajax megegyezett a Manchester Uniteddel Daley Blind vételáráról.


A Sky Sports News értesülései szerint a két klub előzetesen 14.1 millió fontos árban állapodott meg, amely bizonyos teljesítmény alapú feltételek teljesülésekor egészen 18.5 millió fontig kúszhat fel.

 

A holland válogatott játékos hazatérése nem lenne előzmény nélküli, az amszterdami klub menedzsere, Erik ten Hag ugyanis korábban már elismerte, hogy érdeklődnek a védőért.

 

A 28 éves játékos 2014-ben, öt éves szerződés keretében került Manchesterbe a holland fővárosból, így utolsó évét kezdte volna meg az Old Traffordon.

 

 

Blind a Vörös Ördögök tagjaként 90 Premier League mérkőzésen lépett pályára 4 év alatt, az előző szezonban azonban csak 7 alkalommal jutott szóhoz a bajnokságban, így nem meglepő, ha karriere érdekében visszatérne a Johan Cruyff Arenaba.

 

"Ő egy rengeteg tapasztalattal felvértezett játékos, aki a Premier League-ben és a holland válogatottban is bizonyított már" - mondta Blindről Ten Hag.

 

"Stabil személyiség. Ahogyan Dusan Tadic megszerzése, úgy ez az átigazolás is hatalmas erőfeszítés lenne a klubtól. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, de az ügylet többi résztvevőjén is múlik a dolog."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!